Sport

BRAŞOV – GRAND FITNESS. Cătălina Manic: „Mișcarea este viață și dragostea de mișcare este dragoste de viață!”

 

Cătălina Manic, instructor de fitness la Grand Fitness Astra, are certificare pe plan naţional şi internaţional în RealRyder, Strong by Zumba, Steel Training și Zumba.

Se caracterizează ca fiind constant pasionată de construirea unei performanțe superioare, „urcând pe podium la mai multe competiții. De asemenea, particip activ la diferite evenimente sportive, atât în țară, cât și în străinătate, activitate prin care urmăresc perfecționarea mea profesională”.

Pentru Cătălina Manic, fitness-ul înseamnă pasiune, bucurie și sănătate, susţinând: „Mișcarea este viață și dragostea de mișcare este dragoste de viață!”

Ea îşi atrage clienţii, subliniind că la clasele sale aceştia vor primi energie, sănătate, motivație, putere, zâmbete și bună dispoziție: „Organismul uman e construit pentru mișcare; în momentul în care eliminăm efortul fizic, acesta începe să se deterioreze, apar probleme de performanță, de sănătate fizică și psihică și, desigur, calitatea vieții scade prin consecință”.

De asemenea, Cătălina Manic a atras atenţia: „Pe lângă antrenamentele de fitness, nutriția corespunzătoare este o condiție obligatorie pentru obținerea unor rezultate semnificative pe termen lung”.
 
Tuturor iubitorilor de fitness, dar în special cursanţilor săi, Cătălina Manic le-a transmis: „Abordați programul de antrenament cu perseverență și răbdare. Lucrurile solide nu se pot construi în câteva zile. Sportul, mișcarea nu trebuie să fie o ocupație de week-end, ci o constantă a vieții de zi cu zi – doar în acest fel veți obține rezultate spectaculoase și durabile”.

Este necesar ca practicanţii de fitness să fie îndrumaţi de un instructor calificat, întrucât „pentru fiecare tip de mișcare există reguli stricte referitoare la forma corectă, intensitate, aplicare și precauții, care dacă nu sunt cunoscute pot crea probleme în loc de beneficii. Urmărirea execuției mișcării de către un instructor cu experiență, cu un punct de vedere exterior și obiectiv, este vitală pentru obținerea rezultatelor intenționate, a relatat Cătălina Manic, care a mai precizat: „Pentru o viață bună și îndelungată, este necesar să practicăm constant o formă de fitness (în medie 30 de minute pe zi), să urmărim o nutriție corectă și completă, să ne hidratăm corespunzător și să ne odihnim suficient. Și să nu uităm să ne bucurăm alături de prieteni!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare