Sport

BRAȘOV. Cornel Țălnar îi laudă pe fanii „stegari”. „Galeria noastră și cea de la Dinamo sunt cele mai frumoase din țară”

  • fotbalfcbrasovchindiatargoviste29_222830.JPG
 

După victoria echipei sale, 2-0 cu Chindia Târgoviște, antrenorul „stegarilor”, Cornel Țălnar, a venit fericit la conferința de presă. „Papa” s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi și i-a lăudat pe fanii „galben-negrilor”, care par să revină lângă echipă.

„Sunt mai liniștit, pentru că echipa a jucat fotbal în acest meci. Cel puțin 70 de minute am dominat jocul din toate punctele de vedere, am ne-am creat multe ocazii, pe care, din păcate le-am ratat. Până la urmă, la ambele reușite ale noastre s-au văzut valoarea și experiența lui Grigorie. Victoria este absolut meritată, iar jocul bun ne dă încredere că lucrurile se așează și la noi. La faza în care jucătorul oaspeților a fost eliminat, decizia a fost corectă. Acolo e «galben» spre «roșu». Ce să mai tot discutăm, e inutil. L-a lovit, ce mai vorbim prostii. Pe final, cei doi jucători noi, Băjan și Leca au căzut fizic, nu au mai putut alerga. Noi am jucat cu doi oameni mai puțin, ei doar cu unul. Rivalii au avut ocaziile lor, dar Florin Iacob a făcut și el un meci foarte bun. Apoi, fotbalistul român când își vede sacii în căruță se mulțumește. Cu un om în plus și cu avantaj pe tabelă, fiecare a început să facă ce a vrut pe teren. Am strigat tot timpul la ei, dar e greu să îi schimbi mentalitatea fotbalistului român. Până la urmă a fost cel mai bun meci al nostru din acest sezon, dar mai e de muncă. Contează foarte mult punctele. Poți să joci bine și să pierzi. E bine că noi reușim să adunăm puncte. Sincer spun că nu credeam niciodată că după zece etape vom avea 24 de puncte în condițiile în care am avut un program greu, cu UTA, Târgoviște, Juventus, Călărași. Urmează Rm. Vâlcea și mergem acolo pentru a obține un nou rezultat bun. Mă bucur că suporterii au venit lângă echipă. Le mulțumesc. Mai rar se întâmplă așa ceva. Doar aici și la Dinamo mai vedem o asemenea atmosferă. Galeria noastră și cea de la Dinamo sunt cele mai frumoase din țară”, a declarat „Țânțarul”.

De partea cealaltă, tehnicianul Nicolae Croitoru a contestat eliminarea lui Ispas: „A fost derby-ul etapei. Brașovul, o echipă neînvinsă, una dintre cele mai bune ale seriei, cu jucători valoroși care pot oricând să decide un meci. Ne gândeam că am putea avea o eliminare, ne-am uitat la ce s-a întâmplat până acum în acest campionat. Juventus, Călărași, UTA, acum noi… se cam repetă un scenariu. Nu comentez al doilea galben, însă mulți antrenori au contestat arbitrajele cu Brașovul până acum. Un jucător în plus timp de 60 de minute este un avantaj mare, care acum a fost decisiv. A fost și imprecizia noastră în fața porții, pentru că am avut ocazii. Mai sunt multe etape, va fi un campionat interesant. Sper să fie un campionat în care echipele vor decide cine va promova, nu altcineva”. 

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. Încă un derby câștigat. După victoriile cu Juventus și UTA BD, „stegarii” au luat trei puncte și din duelul cu Chindia Târgoviște

BRAȘOV. LIVETEXT. „Stegarii” câștigă derby-ul cu Chindia și rămân la un punct în spatele liderului


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare