Sport

Bine că nu a fost ceva grav. Ciucanii s-au vindecat miraculos şi au jucat cu Feha19

Bine că nu a fost ceva grav. „Solicităm amânarea meciului dintre Corona Braşov şi Sport Club Miercurea Ciuc, din data de 28.01.2023, din cauza accidentărilor şi a îmbplnăvirii jucătorilor. Meciul va fi disputat la o dată ulterioară, care va fi stabilită de comun acord cu conducerea Corona Braşov şi FRHG”, este adresa trimisă de SC Miercurea Ciuc către Corona Braşov, cu o zi înaintea partidei dintre cele două formaţii, care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă, în Liga Naţională de hochei pe gheaţă.

Ciucanii au ales să nu se prezinte la Braşov şi să îşi bată joc de competiţia numită Liga Naţională la hochei pe gheaţă. În schimb, hocheiştii s-au vindecat miraculos peste noapte şi au jucat ieri meciul cu Feha19, din Erste Liga. Normal, în această competiţie nu îşi permit astfel de comportament.

Bine că nu a fost ceva grav. Neprezentarea la un meci din orice ligă profesionistă de pe această planetă aduce sancţiuni dure din partea forului organizator. Rămâne de văzut ce va face Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă.

Şi oare ce părere are Eduard Novak, ministrul Tinretului şi Sportului din România, despre această acţiune a ciucanilor?

FOTO: ersteliga.hu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] întâmplat pe 3 iunie 2022, atunci când Eduard Novak a fost amendat cu 1.305 lei și a rămas fără permis 90 de zile. El a fost surprins de […]

Back to top button