Sport

Bianca Stănică și Cosmin Mex Nedelea (Corona Braşov), locul 5 în Cupa Mondială

Bianca Stănică și Cosmin Mex Nedelea, sportivi legitimaţi la Corona Braşov, au ocupat locul 5 la Mixed Gender Relay, în etapa de Cupa Mondială la patinaj viteză care a avut loc la Salt Lake City.

Totodată, Mihaela Hogaş s-a clasat pe locul 16 în grupa B la 1.000 m.

„Mă bucur enorm pentru obținerea locului 5 în Cupa Mondială la proba de Mix Gender Relay. Este un sentiment unic. Am pregătit intens această probă, iar Mex și Bianca au format o echipă excelentă pentru această competiție dificilă. Ne-am simțit conectați cu această probă de la început și am realizat că este potrivită pentru noi. Este o competiție extrem de tactică și plină de adrenalină, cu o viteză uluitoare și multe decizii decisive luate în ultimul moment. Un rezultat remarcabil a fost obținut și de către Mihaela Hogaș, care a ocupat locul 16 la 1000m, înregistrând cel mai bun timp alergat în acest sezon. Mihaela progresează de la un concurs la altul, iar viitorul ei strălucește. Aceasta a fost cea mai dificilă Cupă Mondială din acest sezon, cu un număr total de 275 de sportivi din 27 de țări. Sunt extrem de mulțumit de aceste rezultate și de îndeplinirea obiectivului meu de a califica din ce în ce mai mulți participanți la Cupele Mondiale de seniori în fiecare an. Cel mai important lucru este că toți fac parte din Clubul Corona”, a declarat antrenorul Bogdan Stănescu pentru pagina de Facebook Corona Brasov.

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare