Sport

A venit Cupa la Braşov. Fiesta braşoveană la Gheorgheni. Radim Valchar, MVP-ul finalei

A venit Cupa la Braşov. Primul trofeu intern în hocheiul românesc a ajuns la Braşov. Corona Braşov a cucerit în această seară Cupa României la hochei, după ce a dispus, în finală, cu 5-3, de ACSH Gheorgheni, chiar pe gheaţa harghitenilor.

„Lupii” au fost mereu în faţă, dar desprinderea decisivă a venit pe final. Cornet a deschis scorul în minutul 7.21, dar gatdele au egalat până la prima pauză prin Sandor-Szekely. B. Gajdo a dus-o din nou pe Corona în faţă în startul reprizei secunde, 1-2 fiind scorul la pauza a doua. Repriza a treia a început cu golul de 2-2, semnat de Bodo. „Lupii” au trecut din nou la conducere după reuşita semnată de Valchar, dar nu a fost golul decisiv, pentru că Sarpatky a făcut 3-3. Finalul a fost al „lupilor”, Valchar marcând de două ori în superioritate numerică.

A venit Cupa la Braşov. Astfel, braşovenii s-au impus cu 5-3 şi au adus sub Tâmpa Cupa României, primul trofeu al sezonului.

FOTO: Arhivă, © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare