Sport

Atmosferă de sărbătoare la Patinoarul Olimpic de la Brașov / Corona – victorie în Erste Liga

Atmosferă de sărbătoare la Patinoarul Olimpic din Brașov. S-a întâmplat la meciul susținut de Corona în Erste Liga, în compania formației maghiare de hochei Dab.

La primul gol al gazdelor, care s-au impus cu 3-2, în minutul 3, spectatorii au aruncat pe gheață o sumedenie de jucării din pluș. În spiritul Crăciunului, acestea vor fi dăruite copiilor defavorizați din satele aflate în jurul Brașovului.

Atmosferă de sărbătoare la Patinoarul Olimpic din Brașov. La finalul disputei, Dave MacQueen, antrenorul Coronei Brașov, a apreciat inițiativa fanilor, mulțumindu-le.

Cu acest succes, „lupii” au urcat pe locul 3 în ierarhia Erste Liga. Proxima partidă a lor va avea loc duminică, de la ora 17.30, tot la Patinoarul Olimpic, cu echipa din Gheorghieni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] 20 de meciuri disputate în această competiție, Corona Brașov ocupă locul 6, cu 32 de puncte. Lider este Ferencvaros Budapesta, cu 41 de puncte din 18 jocuri. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare