Sport

Corona Braşov, o echipă de… 11

Corona Braşov a încheiat cu o victorie la scor grupa C a Cupei Continentale la hochei pe gheaţă.

„Lupii” au trecut cu 11-2 de Liege Bulldogs, însă au ratat calificarea în turul 3, unde va merge Zemgale Jelgava. Sills 3, VanWormer, B. Gajdo 2, Williams, Valchar 2, Rokaly-Boldizsar şi Kovacs au marcat pentru Corona, reuşitele belgienilor fiind semnate de Sonne şi Montgomery.

Cu 6 puncte, formaţia noastră a încheiat pe locul secund, în spatele gazdelor de la Zemgale Jelgava – 9 p.

„Am făcut ceea ce trebuia sa facem în ultimul meci. Am marcat multe goluri. Am ştiut că primul meci era cel mai important şi aşa a fost. Din păcate, am pornit doar în repriza a treia a acelui joc şi a fost prea târziu”, a declarat antrenorul Dave MacQueen pentru pagina de Facebook Corona Braşov.

Corona Braşov revine în Erste Liga. 6 meciuri la Patinoarul „Olimpic”

Pentru Corona urmează o serie de şase partide la Patinoarul „Olimpic” în Erste Liga. „Lupii” se vor duela cu Budapest Akademia (19 octombrie), DVTK (20 octombrie), Ujpest (22 octombrie), Dunajvaros Acelbikak (26 octombrie), DEAC (27 octombrie) şi Ferencvaros (29 octombrie).

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] de sărbătoare la Patinoarul Olimpic din Brașov. S-a întâmplat la meciul susținut de Corona în Erste Liga, în compania formației maghiare de hochei […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare