Sport

Ania Caill – locul 28 la Mondiale

Ania Caill – locul 28 la Mondiale.

Astăzi, la Meribel – în Franța, s-a disputat proba feminină de Super G contând pentru Campionatele Mondiale de schi alpin.

Victoria i-a revenit italiencei Marta Bassino – 1.28.06. Americanca Mikaela Shiffrin (+0.11 sec.) a ocupat locul secund. Două sportive au sosit pe 3, ambele având același timp. Este vorba de Cornelia Hütter (Austria) și Kajsa Vickhoff Lie (Norvegia) + 0.33 sec.

Ania Caill – locul 28 la Mondiale. Performera legitimată la Corona Brașov a avut un handicap de 4.32 secunde față de învingătoare.

31 de concurente au terminat întrecerea. Clasamentul complet, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 an în urmă

este totusi o mare rusine pentru RO sa vii tot timpul pe ultimele locuri.

Mihai_buc
Răspunde la  jonelul
1 an în urmă

A reusit totusi sa bata sportive din Kenya si Israel, mult mai mici ca ea de varsta. Cred ca la anul o sa intre in top 10.
/s

jonelul
1 an în urmă

Sincer sa fiu, ma asteptam sa indrugati macar cateva cuvinte despre branza pe care a facut-o ieri 9 februarie, cand iarasi s-a clasat pe penultimul loc ! Asta demonstreaza clar ca sunteti un jurnalist de 2 parale domnule pistea, la… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Ania Caill – locul 25 mondial la coborâre. Sportiva de la Corona Brașov a terminat la 4.22 secunde de învingătoare. Clasamentul complet al cursei, AICI. 26 de concurente au încheiat întrecerea. […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button