Sport

CE TRANSFER! NOAPTEA MINŢII. O angoleză de 36 de ani, SALVAREA CORONEI

  • wuta.jpg

Corona Braşov s-a făcut de râs două sezoane la rând, ratând en-fanfare promovarea în Liga Naţională de handbal feminin, deşi a avut de fiecare dată bugete impresionante.

Decişi să nu mai „rămâie repetenţi şi anul acesta”, mai marii grupării de la poalele Tâmpei au planuri mari şi forţează un transfer „de senzaţie”.

Din informaţiile noastre, cei trei grei, Allen Coliban, Mircea Cucuian şi Alin Bondar vor să o aducă la Braşov pe Wuta Dombaxe, o angoleză de 36 de ani. Sportiva născută în 1986 are 173 cm şi 71 kg, joacă inter dreapta şi ar trebui să ducă Corona în Liga Naţională în viziunea celor care decid şi cum bate vântul la clubul „galben-albastru”, cel puţin în ceea ce priveşte handbalul feminin.

Conform Wikipedia, pentru Naţionala Angolei, Wuta Dombaxe a jucat 74 de meciuri, marcând 50 de goluri, iar în toată cariera a jucat doar la clubul Primeiro de Agosto din țara natală.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare