Sport

Ana Bogdan a încheiat relația cu Simone Tempestini

Ana Bogdan a încheiat relația cu Simone Tempestini.

Cunoscuta jucătoare de tenis din România, locul 65 mondial, s-a despărțit de pilotul de raliuri după 4 ani, așa cum a informat cancan.ro.

Simone Tempestini a confirmat acest lucru pentru sursa citată: Da, așa este, nu mai suntem împreună. Nu s-a întâmplat nimic urât, nu s-a întâmplat nimic între noi, dar nu vreau să dau mai multe detalii despre relația noastră”.

Ana Bogdan a încheiat relația cu Simone Tempestini

Cancan a relatat că, înainte de a avea o relație cu Tempestini, Ana Bogdan a fost împreună cu bunul prieten al acestuia, Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv.

Ana Bogdan se află în prezent în SUA. Ea a pierdut în primul tur la turneul WTA 1000 de la Indian Wells, 7-5, 6-7, 3-6, în fața rusoaicei Diana Shnaider. Partida s-a desfășurat pe caniculă.

Sportiva născută în Sinaia va participa la competiția de la Miami, unde va fi prezentă și Simona Halep, care a primit un wild-card din partea organizatorilor după ce TAS i-a redus suspendarea în cazul de dopaj, de la 4 ani, la 9 luni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare