Sport

Allen Coliban – după victoriile obținute de Corona / Noi promisiuni pentru sportul brașovean

Allen Coliban – după victoriile obținute de Corona

Primarul Brașovului a ținut să-i felicite pe sportivii clubului finanțat în mare măsură de Municipalitate. A precizat că duminică a fost „o zi excelentă pentru sportul brașovean”. Asta pentru că echipa de handbal feminin Corona Brașov a învins Unirea Slobozia, în deplasare, cu 30-27. Jucătoarele antrenate de Alin Bondar s-au calificat, astfel, în optimile de finală ale Cupei României. De asemenea, la hochei, „lupii” au dispus de DVTK cu scorul de 5-1 în Erste Liga. Apoi, la volei, băieții în „galben-albastru” s-au impus în finala turneului de la Brașov, 3-1 cu Știința București.

Allen Coliban – după victoriile obținute de Corona

În continuare, în social-media, Allen Coliban a precizat în ceea ce privește sportul brașovean:

„1. «Fără lacăte pe curtea școlii» a devenit lege. Se va putea face sport în curțile școlilor, în afara orelor de curs. Inițiativa societății civile din Brașov este acum lege. Felicitări inițiatorilor, tuturor celor care au promovat-o, voluntarilor care au strâns peste 8.000 de semnături la noi în oraș.

2. În 2023 vom construi zeci de terenuri de sport în cartierele Brașovului. În prima parte a mandatului am pregătit acest proiect. În anul care tocmai a început trecem la implementare. Sper ca un număr cât mai mare de brașoveni să le poată folosi în cel mai scurt timp”.

Nimic, însă, despre… planurile cu noul stadion al Brașovului. Reamintim, la începutul mandatului său de primar, Coliban spusese că are în plan construirea unei arene cu 25.000 de locuri, la standardele FIFA și UEFA. Urma să aleagă locația, în urma unei dezbateri publice. Precizase că proiectul se poate realiza și numai cu finanțare locală. În continuare, „greul” rămâne pe Stadionul „Tineretului”, „peticit” sezon de sezon.

Allen Coliban ar fi putut explica și cum ar plăti „new” FC Brașov datoriile către mai mulți stranieri ai falimentarului club patronat de Ioan Neculaie – DETALII, AICI și AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] „Prin implementarea acestui proiect, vom semaforiza 35 de treceri de pietoni noi și încă 3 intersecții. Se adaugă modernizarea semaforizării în alte 44 de intersecții. Printr-un sistem complex de camere și senzori video, vom putea să identificăm rapid blocajele… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] mai multor jocuri sportive în timpul orelor de educație fizică“, a declarat primarul Allen Coliban, potrivit […]

1 an în urmă

[…] sau care s-au asfaltat parțial, iar de trotuare nici nu poate fi vorba”, a declarat primarul Allen Coliban, potrivit […]

11 luni în urmă

[…] Brașovului, Allen Coliban, a anunțat, astăzi, că a pedalat 40 de kilometri, între Hărman și Sf. Gheorghe. A făcut-o […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare