Sport

Alexa zice că FC Brașov are un meci greu cu Ciucul

Alexa zice că FC Brașov are un meci greu

FC Brașov întâlnește vineri după-amiază, pe Stadionul „Tineretului”, FK Csikszereda. Meciul contează pentru etapa a 10-a din Liga 2. Un bilet la tribuna oficială costă 50 de lei, iar la tribuna a doua, 10 lei.

Dan Alexa, antrenorul echipei gazdă, a prefațat partida. „Chirurgul” a spus că fotbaliștii săi au un moral bun după victoria din week-end de la Tg. Jiu.

„E un joc foarte important Cu Ciucul, împotriva unei echipe care și-a anunțat clar intenția de promovare. Ciucanii au și toate condițiile la dispoziție pentru a-și atinge obiectivul. Sunt o grupare formată din jucători puternici, cu un lot numeros. O echipă grea. Noi venim după o victorie importantă la Târgu Jiu. Esențial este să avem constanță, să legăm victoriile. Ciucul este o echipă de forță, stă mult mai bine fizic decât noi. Pentru noi este important să avem dinamică, să le punem probleme rivalilor și să fim determinați. Am așteptări de la jucătorii mei. Să aibă aceeași dorință ca la Târgu Jiu și să fie motivați. Deja suntem aproape la jumătatea campionatului și orice meci este foarte important”, a declarat Dan Alexa, antrenorul celor de la FC Braşov.

Echipa „galben-neagră” nu va putea conta la disputa de mâine pe trei jucători. Tomislav Sorsa și Yanis Mbombo sunt accidentați, iar Saim Tudor este suspendat.

Alexa zice că FC Brașov are un meci greu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare