Sport

„Lippi” e dorit la adversara Brașovului

„Lippi” e dorit la adversara Brașovului

Mihai Stoichiță, cel poreclit „Lippi”, și-ar aranja terenul pentru a fi manager general la FK Csikszereda. ProSport a dat detalii în acest sens, vehiculând că Stoichiță n-ar mai fi dorit la FRF. În prezent, Mihai Stoichiță ocupă funcțiile de director tehnic și de șef al Comisiei Tehnice, coordonând toate loturile „tricolore”. S-a speculat că el n-ar mai fi în grațiile lui Răzvan Burleanu. Șeful de la Casa Fotbalului ar vrea să-l înlocuiască cu Ilie Dumitrescu, analist la Digi Sport.

FK Csíkszereda a reacționat, într-un comunicat semnat de președintele Szondi Zoltan, pe subiectul sosirii lui Mihai Stoichiță:

Specialist și cunoscător al fotbalului românesc

„În presa românească a apărut zvonul potrivit căruia domnul Mihai Stoichiță va lucra în viitorul apropiat la FK Csíkszereda. De obicei nu ne pronunțăm în legătură cu zvonurile, în acest caz însă, având în vedere că am fost abordați de mai multe organe de presă în mai multe rânduri, punem punct prin următorul comunicat:

Domnul Mihai Stoichiță este nu doar un specialist excelent, un bun cunoscător al fotbalului autohton, ci printre altele şi prietenul nostru şi al meu personal şi ale cărui sfaturi legate de activitatea clubului şi a academiei noastre le-am urmat de mai multe ori.

Având în vedere cele de mai sus, este evident: pentru dumnealui uşa noastră este întotdeauna deschisă, însă după cunoştințele noastre domnul Mihai Stoichiță este directorul tehnic al Federației Române de Fotbal”.

„Lippi” e dorit la adversara Brașovului

Csikszereda joacă vineri, de la ora 16.00, în deplasare, cu FC Brașov. Meciul deschide etapa a 10-a din Liga 2. Cu 12 puncte, echipa antrenată de Dan Alexa ocupă locul 11 în clasament. Ciucanii sunt pe 6, cu 16 puncte. Lider este CSA Steaua (20 p).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] „Lippi” e dorit la adversara Brașovului […]

1 an în urmă

[…] de la ora 16.00, FC Brașov va întâlni formația din Miercurea Ciuc în etapa a 10-a a Ligii 2 la […]

Back to top button