Sport

Adrenalină la Up to Postăvaru

Adrenalină la Up to Postăvaru.

În acest week-end, Poiana Brașov devine gazda celui mai important eveniment de mountain-bike (MTB), cea de a treia ediție a Up to Postăvaru, care se îmbogățește cu noi probe și competiții. Astfel, iubitorii sportului pot fi concurenți sau spectatori la Campionatul Balcanic și la cel Național de downhill, la probele de MTB și la cele de alergare montană.

Adrenalină la Up to Postăvaru. Cea mai importantă competiție este cea de downhill, unde, în cursul zilei de sâmbătă, este organizat Campionatul Balcanic și Național, eveniment sportiv la care s-au înscris 180 de concurenți, dintre care peste 70 sunt din Bulgaria, Serbia și Cipru.

Probele constau într-o coborâre cronometrată pe deja celebrul traseu negru din Masivul Postăvarul, Poiana Brașov. Se pornește din zona platoului Ruia, iar finișul este în zona Telegondolei Postăvarul Express.

Valoarea totală a premiilor este de 26.500 de lei.

Potrivit BrașovCity.ro, organizatorii le-au pregătit o surpriză tuturor celor care vor fi prezenți la competiție, concurenți, voluntari, spectatori: o tombolă în cadrul căreia pot câștiga: premiul I o bicicletă electrică full-suspension, Specialized Turbo Levo – modelul comp alloy, preț 6.000 de euro; premiul II greutatea în vin a câștigătorului, oferită de unul dintre sponsori (Serve), iar premiul trei o tură helibike (transportul cu elicopterul către zona de coborâre cu bicicleta).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Vlad
10 luni în urmă

Și traseele de drumeție mai pot fi folosite? A anunțat cineva undeva din timp că vor fi utilizate intensiv de bicicliști? Vin turiști de la Constanța și Baia Mare special pentru a se bucura de Drumul Albastru și trebuie să… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare