Sport

„Adjunctul” lui Romeo Pașcu – Cum se ocupa Leo Strizu de arbitri la FC Brașov / Viață de noapte

„Adjunctul” lui Romeo Pașcu

Leonard Strizu, fostul antrenor principal din acte al FCSB, s-a luat din nou de Mihai Stoica, managerul „roș-albaștrilor”. După ce a dat detalii despre ce a făcut „Meme” la beție la „No Problem” – vezi AICI, Strizu a precizat că el avea un rol mai important decât acesta pe vremea când era… fotbalist la FC Brașov.

„Adjunctul” lui Romeo Pașcu

„La ce atribuții are el acum, eu aveam atribuții mai mari la FC Brașov. Eu eram jucător, dar aveam și alte funcții. Pe vremea aceea, se țineau protocoalele cu arbitrii. Nea Romică Pașcu (n.r. – conducătorul lui FC Brașov din acea perioadă) îmi zicea: «Eu îi țin până la 10 seara, de la 10 ocupă-te tu de ei!»”, a dezvăluit Leonard Strizu la GSP Live.

În continuare, Leo Strizu a istorisit ce a program i-a făcut unui arbitru, numit „Gigel”: „Îmi zice: «Leo, mi te-au lăudat ăștia pe aici că ce poți să faci…». Zic: «Nu știu dacă pot să fac ceva, dar tu ce vrei să facem?». El: «Vreau să ne distrăm». «Păi, distracția e de mai multe feluri». El: «Vreau să ne simțim bine». I-am zis: «Mergi pe mâna mea?». «Daaa! Să vedem de ce ești în stare… Să fie mai destrăbălare. La discotecă, adevărata viață începe după 4 dimineața… Până pe la 2-3 i-a plăcut, era și lume multă, intrau 1.000-1.500 de persoane în discotecă. I-am făcut cunoștință și cu băieți și cu… așa mai departe. Era bine, bine. El se simțea chiar foarte bine… De la 4 până la 6 a început adevărata viața. Nu băutură, dar altele… melodii pentru noi, treburi. Toate bune și frumoase, dar pe la 6-7 dimineața îi zic: «Bă, vezi că la 5 după-masă eu joc». El: «Stai liniștit, nu-ți face probleme!»”. 

„Adjunctul” lui Romeo Pașcu

Leo Strizu a mai destăinuit că Romică Pașcu apela la el și când avea probleme cu plata salariilor, să-i roage pe coechipieri să mai aibă salarii. Dar și când erau reciprocități…

Întreg interviul cu fostul atacant al „stegarilor” – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare