Sport

Mihai Stoica s-a făcut de rușine la Brașov / Beat…

Mihai Stoica s-a făcut de rușine.

Leonard Strizu a demisionat din funcția de antrenor cu licență Pro la FCSB, suspectând că managerul general Mihai Stoica „l-a lucrat”. Și, important, ei au fost amici în trecut. După câteva contre în presa sportivă, fostul atacant de la FC Brașov l-a „atacat” frontal pe „Meme”.

Mihai Stoica s-a făcut de rușine

„N-am fost niciodată un sfânt, dar niciodată nu poate să-mi spună mie din prieteni, cunoștințe, că sunt bețiv. A, că pe unde l-am dus pe «Meme» m-a făcut de râs din cauza băuturii, ăsta e un subiect în care aș vrea să intru, să-l vorbesc altădată. Pentru o confirmare de-a dumneavoastră, vă las un număr de telefon de la băieții de la discoteca la care l-am dus pe Mihai Stoica la Brașov, la «No Problem». Ei pot să vă confirme ce putea să facă un om beat. Nu-l dau pe ăla mai rău. Vă spun doar că… toată lumea bea, unii se mai îmbată. Bă, dar la un moment dat să nu-ți convină să bei din pahar și tu să te descalți, să-ți pui băutura să bei din pantof?! Eu zic că e bine să mă opresc. Dacă e ceva normal… eu n-am văzut până la el”, a relatat Leonard Strizu pentru Prosport.

Acum, este de așteptat reacția lui „Meme”.

Altfel, Strizu a spus că foști importanți conducători de club din Români nu se comportă ca Mihai Stoica. Printre alții, l-a dat exemplu pe Romeo Pașcu, cel ce i-a fost șef la FC Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Si aici avem un betiv ordinar, se da zilnic in stamba, latra in rusa numai propaganda putinista. El nu recunoaste, dar noi il stim, degeaba face pe prostul. Mai ales duminica seara, dupa cum s-a observat, injura ca la usa… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] După ce a dat detalii despre ce a făcut „Meme” la beție la „No Problem” – vezi AICI, Strizu a precizat că el avea un rol mai important decât acesta pe vremea când era… […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare