Sport

Adio FC Brașov? / Update. În sfârșit, un punct de vedere

Adio FC Brașov?

Sunt probleme mari la clubul înființat la inițiativa primarului Allen Coliban. Pe surse, Monitorul Expres a aflat că FC Brașov n-ar fi obținut licența pentru sezonul 2023-2024 al Ligii 2, neîndeplinind criteriul financiar. Conducerea grupării „galben-negre” ar fi făcut apel la FRF, acum așteptându-se verdictul.

Căutat telefonic pentru a explica cum și de ce s-a ajuns în această situație dramatică, secretarul general al FC Brașov, Cristian Mățău, nu a răspuns. Și managerul general Bogdan Petric i-a „copiat” comportamentul. Din informațiile noastre, ultimul, adus de primarul Coliban de la Cugir, pe „filiera” Cluj, le-ar fi spus unor apropiați că el nu știe nimic, întrucât nu s-a ocupat de licențiere. Un manager general care să nu fie la curent cu așa ceva?!…

Adio FC Brașov?

Angajați de la FC Brașov, care (încă) așteaptă să semneze noi contracte de activitate sportivă (vechile au expirat pe 30 iunie), ne-au transmis, dezamăgiți, că la acest club, la care dintotdeauna au fost datorii, este haos. În plus, cantonamentul echipei programat la Hanul Domnesc, în Săcele, și amânat cu o săptămână, ar fi pe punctul să se anuleze.

Mai mult decât probabil, din motivele prezentate mai sus, nimeni nu se înghesuie să preia postul de președinte al unei entități sportive metamorfozate, ce agonizează dramatic.

Iar primarul Brașovului voia promovarea la finele sezonului 2023-2024 al Ligii 2…

Update. Pentru Radio România Actualități – Brașov, Cristian Mățău, secretarul general al celor de la FC Brașov, a declarat pe subiectul prezentat: Strict pe criteriul financiar, care ar fi motiv de refuz, nu sunt probleme. Problema a fost la modul de prezentare a situațiilor. De acolo au ieșit niște semne de întrebare și neclarități, iar din acel motiv ei au dat propunere de refuz, în stadiul acesta. Nu, probleme financiare pe ordinul datoriilor către angajați, inclusiv jucători, nu există”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Iorgu
9 luni în urmă

Progresistul usr-ist e preocupat cu schimbarea sexului la copii, problemă importantă a omenirii de azi!

9 luni în urmă

[…] „en-gros” de Primărie n-a primit licența pentru sezonul 2023-2024 al Ligii 2 – Detalii, AICI. În plus, antrenorul Dan Alexa solicită insistent jucători pentru a-și completa lotul redus […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare