Sport

3 case de pariuri online autorizate în România recomandate de PariuriX.com

  • 13.sportingbet_216902.png
  • 13.netbet_216901.png
 

Comunitatea pariorilor din România, PariuriX.com, evidențiază și ne recomandă 3 case de pariuri online autorizate în România. În acest moment, la noi în țară există nu mai puțin de 19 operatori care au primit licența temporară de funcționare, însă numai o parte dintre aceștia se ridică la cele mai înalte standarde.

Totuși, cel mai important lucru pentru un parior este să cunoască criteriile după care își poate alege operatorii preferați. Iată câteva dintre cele mai importante aspecte în acest sens:

Interfața

Trebuie să recunoaștem că până la urmă, de interfață ne vom lovi de fiecare dată când vrem să pariem și de aceea, este important să cântărim calitățile acesteia. Cât de ușor poți naviga, cât de rapid poți plasa pariurile și cum se comportă soluția pentru mobil sau tabletă, sunt întrebările esențiale pe care trebuie să ți le pui atunci când analizezi interfața unei case de pariuri online.

Tipurile de pariuri

Fiecare parior are propriul stil și propria strategie pe care o urmează, sau cel puțin așa ar trebui. De aceea, anumite agenții de pariuri online pot să nu se potrivească obiceiurilor tale. Anumite case de pariuri nu au Handicap Asiatic, altele nu au pariul Pauză sau Final și așa mai departe.

Nu este suficient să vezi numărul de opțiuni al unui eveniment sportiv, ci trebuie să te uiți exact la ceea ce te interesează. Dacă un meci are +150 de tipuri de pariuri, nu înseamnă neapărat că și cel pe care tu îl joci acolo se regăsește printre ele.

Valoarea cotelor

În primul rând, înainte de a analiza cotele, trebuie să luăm în calcul că un parior profesionist va alege întotdeauna să aibă conturi la mai mulți operatori. Există agențiile care oferă cote mai bune în anumite sporturi, ligi sau chiar pe anumite tipuri de pariuri, însă lucrurile nu sunt tocmai ușor de monitorizat.

Un alt factor în calitatea cotelor este dat și de volumul de pariuri pe care utilizatorii respectivei case îl plasează în sportul și liga respectivă. De aceea, vom găsi mereu discrepanțe semnificative între ofertele operatorilor de pariuri sportive.

Oferte promoționale

Casele de pariuri sportive online se întrec în bonusuri, pariuri fără risc, oferte de realimentare, bonus pentru pariu multiplu și multe altele.

Ceea ce la prima vedere poate părea ceva de termen scurt, se poate transforma în realitate în ceva de durată. Ofertele de bun-venit sunt tentante și bine-venite, însă există multe alte tipuri de avantaje pe care diverșii operatori le oferă utilizatorilor.

Comunitatea pariorilor din România ne propune 3 bonusuri exclusive pe care le putem accesa la cei mai importanți operatori licențiați țară, și anume:

Vreau ACUM să plasez un pariu 100% gratuit până la 150 RON Unibet (D. ONJN 2164 / 28.08.2015)!

Pariază acum la Unibet!

Plasez ACUM un pariu gratuit 100% până la 300 RON la Sportingbet (D. ONJN 2163 / 28.08.2015)!

Pariază acum la Sportingbet!

Iau ACUM bonusul 100% la primul depozit, până la 350 RON la Netbet (D. ONJN 1279 / 29.06.2015)!

Pariază acum la Netbet!

 

Condiții bancare

Cele mai populare metode de plată ale caselor de pariuri online sunt: card de credit sau debit, transfer bancar, Skrill, Neteller sau Bitcoin. Însă, pe lângă acestea, trebuie să urmărim și limitele de depunere și retragere, dar și eventualele taxe percepute.

Timpul de procesare este unu alt factor care se poate dovedi important în cazul anumitor pariori. De aceea, este important să analizăm și acest aspect, în detaliu, în funcție de necesitățile noastre, înainte de a face o alegere. Altfel, riscăm să ne dăm peste cap planurile și strategiile, fapt ce s-ar putea termina cu pierderi semnificative.

PariuriX.com – Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare