Politic

Viitorul politic al primarului Coliban / Speriat de umbra lui Scripcaru?

Viitorul politic al primarului Coliban

Pe surse am aflat că Allen Coliban (USR) nu ar mai candida pentru un nou mandat de primar la Brașov. La alegerile din 2024, el ar intenționa să intre în cursa pentru un post de senator. Coliban a mai fost senator al României în perioada 2016-2020. Atunci a militat pentru independența justiției, când era călcată în picioare de PSD, cu „legile lui Dragnea”. S-a implicat și în protecția mediului, fiind președinte al Comisiei de Mediu din Senat.

Ca primar de Brașov, Allen Coliban n-a prea avut reușite, multă lume invocându-l pe ex-ul George Scripcaru.

Se vorbește, iar, prin oraș că Scripcaru ar candida la alegerile din 2024, ca independent. Aceleași surse politice ne-au înștiințat că acesta va fi susținut puternic de PSD pentru a redeveni primar la Brașov.

De văzut pe cine-l vor împinge liberalii în lupta ce se anunță aprigă pentru fotoliul de edil-șef. În cursa internă PNL pentru a fi desemnat candidat ar fi viceprimarul Sebastian Rusu și prefectul Mihai Vasii. Ultimul ar fi susținut puternic de la centru. Ar putea intra „în joc” și Adrian Veștea, dacă pe ultima sută de metri partidul i-o va cere, după calculele din sondaje. Deși politicianul versat ar prefera să-și continue activitatea la președinția Consiliului Județean Brașov.

În orice caz, dacă-și rezolvă problemele avute în justiție, George Scripcaru ar fi favorit ca peste doi ani să fie iar primar al Brașovului. Depinde, însă, cum vor evolua „jocurile politice”, care de pe acum sunt încordate.

Viitorul politic al primarului Coliban


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Acest ipochimen este o nulitate. A ajuns senator cum o fi ajuns, primar a ajuns că lumea se săturase de nenorocitul penal din Șoldova și atât. El și hata de iubitori de devianți, restricții, doze și racheți nu vor mai… Citeşte mai mult »

Back to top button