Expres

Ce a câștigat Brașovul prin prezența la Expo Real?

Ce a câștigat Brașovul prin prezența la Expo Real?

Primarul Allen Coliban a prezentat astăzi, într-o conferință de presă, importanța și rezultatele participării Brașovului la cea de a 24-a ediție a Expo Real din München. Este cel mai mare târg comercial pentru proprietăți și investiții din Europa.

,,Mă bucur că Brașovul a fost pentru prima oară prezent la Expo Real. A fost prezent alături de standul României, dar cu stand propriu. A fost o prezență remarcată de foarte mulți dintre cei care ne-au vizitat și care ne-au dat un feedback pozitiv. Brașovul a contribuit, prin prezența aceasta, inclusiv la crearea unei imagini pozitive a României în contextul acesta global”, a declarat primarul Allen Coliban.

Decizia de a avea propriul stand a fost luată pentru a permite o promovare mult mai bună a oportunităților, publice și private, pe care le oferă orașul nostru, așa cum a relevat site-ul Primăriei Brașov.

Ce a câștigat Brașovul prin prezența la Expo Real?

Articole asemănătoare

Destinație „Business meets well-being”

„Brașovul a venit cu stand propriu, cu un produs premium în oferta pentru investitori. Mă refer la platforma CET, pentru care căutăm investitori strategici în zona tehnologiilor verzi. Pe lângă acest produs premium, ne-am prezentat drept o comunitate deschisă către business, către investiții. Brașovul a arătat foarte bine. Mesajul nostru a fost clar: Brașovul este deschis pentru investitori, iar Brașovul este destinația în care «Business meets well-being». Investbrasov.org este platforma în care avem adunate toate argumentele pentru care Brașovul ar trebui să fie destinația numărul unu pentru investiții în zona Europei Centrale și de Est”, a mai spus Coliban.

Proiectul prin care Brașovul a reușit să participe la Expo Real 2022 a fost coordonat de AMB.

Așa cum am mai anunțat, Municipalitatea a participat la eveniment alături de 6 parteneri privați – Urban Invest, Cartier Coresi, Maurer Imobiliare, AFI Brașov, Elmas și Aro Palace, dar și de Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă.

Aproape 40.000 de vizitatori din 73 de țări au fost prezenți la evenimentul organizat München.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

„Feedback” +/- le pot da toți lătrăii trotinetiști de pe internet. Concret??? NIMIC??? Aaaaa… deci ZERO REZULTATE! Doar s-au plimbat niște unii la Jărmanica. ȘI CUM SCRIAM SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ, COMUNIȘTII CÂND PLECAU PESTE HOTARE SE ÎNTORCEAU ȘI CU CONTRACTE. DA,… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Ce a câștigat Brașovul prin prezența la Expo Real? […]

Back to top button