Politic

Update. BRAȘOV. Consiliul Local, ședință de îndată! Au fost aleși viceprimarii și președinții comisiilor

 

Update 4: Ședința s-a încheiat în jurul orelor 13.00, după alegerea viceprimarilor (Boghiu-Samoilă Flavia Ramona – Alianța USR-Plus și Sebastian Mihai Rusu – PNL) și a președinților și secretarilor comisiilor – urmăriți VIDEO AICI. Înlocuitorul de drept al primarului a fost ales viceprimarul Boghiu-Samoilă Flavia Ramona.

Pentru detalii, citiți: Update. Primele declarații ale noilor viceprimari ai Brașovului / Componența comisiilor de specialitate ale Consiliului Local

Vedeți și: BRAȘOV. Din ce comisii face parte consilierul local George Scripcaru / Ales președinte

—————————————————————————————–

Update 3: Transmisiunea live a fost reluată și se aleg președinții și secretarii comisiilor. 

—————————————————————————————–

Update 2: Transmisiunea live a fost întreruptă, după ce consilierii locali au depus voturile pentru alegerea viceprimarilor. Votul este secret. Consilierii locali PSD au decis să se abțină de la vot.

—————————————————————————————–

Update 1: Ședința de îndată poate fi urmărită AICI

Consilierii locali care au depus jurământul astăzi, deoarece nu au putut fi prezenți la ceremonia de învestire de săptămâna trecută (VEZI: Update. BRAȘOV. Allen Coliban și George Scripcaru au depus jurământul… „Jur să respect Constituția și…” – VIDEO / Două mandate de consilier invalidate), sunt: Boghiu Samoilă Flavia Ramona, Diaconu Pamela Maria și Vieriu Costel. Alexandru Roșu a fost desemnat președinte de ședință.

Primarul Allen Coliban a făcut două propuneri pentru viceprimari: Flavia Boghiu-Samoilă și Sebastian Mihail. Consilierii locali PSD au decis să se abțină de la vot. 

—————————————————————————————–

Astăzi, de la orele 12.00, va avea loc, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri (CATTIA) Brașov, ședința de îndată a Consiliului Local Brașov, cu următoarele proiecte pe ordinea de zi:

1. Depunerea jurământului de către consilieri locali.

2. Alegerea președintelui de ședință al Consiliului Local al Municipiului Brașov.

3. Aprobarea numărului, denumirea și componența comisiilor de specialitate ale Consiliului Local al Municipiului Brașov.

4. Alegerea viceprimarilor Municipiului Brașov.

5. Desemnarea înlocuitorului de drept al Primarului Municipiului Brașov.

Ședința va fi transmisă live pe internet. Vom reveni cu link. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button