Politic

Și George Scripcaru a asistat la triumful Coronei Brașov în Erste Liga / Cum l-au întâmpinat fanii la Patinoarul Olimpic

Și George Scripcaru a asistat la triumful Coronei Brașov în Erste Liga.

Candidatul PSD-PNL pentru funcția de primar al Brașovului a fost prezent, astăzi, în tribunele Patinoarului Olimpic.

Și George Scripcaru a asistat la triumful Coronei Brașov în Erste Liga | MyTex.ro
Și George Scripcaru a asistat la triumful Coronei Brașov în Erste Liga / Cum l-au întâmpinat fanii la Patinoarul Olimpic 15

George Scripcaru – ca și primarul în exercițiu, Allen Coliban – a urmărit cu bucurie victoria „lupilor” în fața lui Ferencvaros Budapesta cu scorul de 4-1, succes ce a dus la câștigarea Erste Liga de către Corona Brașov – Detalii, AICI.

La final, el a declarat: „Investiția în sport aduce victorii! Felicitări echipei de hochei Corona Brasov”.

Și George Scripcaru a asistat la triumful Coronei Brașov în Erste Liga | MyTex.ro
Și George Scripcaru a asistat la triumful Coronei Brașov în Erste Liga / Cum l-au întâmpinat fanii la Patinoarul Olimpic 16

În tribune, dar și la patinoar, George Scripcaru a fost întâmpinat de mulți iubitori ai hocheiului din Brașov, care i-au urat succes la alegerile locale din 9 iunie. Destui au insistat să facă poze împreună cu el, semn că este extrem de popular în orașul de la poalele Tâmpei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Maximilian
1 luna în urmă

Gunoiul de Scripcaru! A uitat că el n-a făcut nimic pentru sport, doar a băgat niște bani în handbalul feminin, că-i plăceau handbalistele, și a cadorisit-o pe Tîrcă cu o casă sub Tâmpa. Stadion nimic, sală polivalentă nexam, în ȘAIȘPE… Citeşte mai mult »

ron
1 luna în urmă

L a apucat dragostea de sport, băi mutră vezi ți de șpăgi și lasă ne cu mizeriile astea de “promovare”,că nimic nu schimba ceea ce ești cu adevărat.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare