Sport

Corona Brașov a câștigat Erste Liga / Ce performanță! (Video)

Corona Brașov a câștigat Erste Liga.

Echipa de hochei a „lupilor”, antrenată de Dave MacQueen, a realizat o performanță deosebită. A cucerit Erste Liga în sezonul 2023-2024, după ce a învins-o în finală, fără drept de apel, pe Ferencvaros Budapesta.

Astăzi, în ultimul meci al seriei, Corona Brașov s-a impus la Patinoarul Olimpic cu scorul de 4-1 (1-0, 1-0, 2-1), obținând trofeul pus în joc. A câștigat, în stil de mare campioană, și în anterioarele 3 partide. Detalii de la ultimul meci, AICI.

Golurile „lupilor” în ultima dispută au fost marcate de Blackwater, Zagidullin, Cornet și Szabo.

Corona Brașov a câștigat Erste Liga. Astfel, iubitorii de hochei din Brașov, în număr din ce în ce mai mare, au motiv să sărbătorească. Și, de ce nu, să facă o noapte albă.

Corona Brașov a câștigat Erste Liga | MyTex.ro
Corona Brașov a câștigat Erste Liga / Ce performanță! (Video) 12

„Lupii” au dominat autoritar şi meciul 4, cum s-a întâmplat cu toate duelurile din acestă finală. A fost sărbătoare la Patinoarul Olimpic, atât pe gheaţă, unde jucătorii lui Dave MacQueen nu au avut emoţii în nici un moment, dar şi în tribune, unde fanii au cântat fără încetare.

A fost un 4-1 categoric, care a pus capăt finalei şi a adus în premieră trofeul Erste Liga la Braşov.

„Sunt foarte fericit din foarte multe motive. Ultimele meciuri din acest campionat au coincis cu primele jucate de mine. Este o bucurie. Au fost probabil cele mai bune meciuri ale echipei din acest sezon. Încă din seria cu DVTK, de la 0-2, apoi în seria cu Gheorgheni s-a văzut că am avut mare încredere. Lucrurile s-au legat. Sunt mândru că fac parte din această echipă. Am fost prezent la toate trofeele câştigate, mai puţin două Cupe. Câştigarea Erste Liga a fost încununarea acestui ciclu. Sper să facem tripa anul acesta. Ne bucurăm că hocheiul este «rege» sporturilor în Braşov. Sper să se continue acest trend, să se construiască încă un patinoar să avem cât mai mulţi copii care să vină la hochei”, a declarat Roberto Gliga.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
20 zile în urmă

[…] În fața propriilor suporteri, “lupii” antrenați de Dave McQueen au câștigat fără drept de apel și al patrulea meci al finalei disputate împotriva maghiarilor de la Ferencvaros, încheiată cu scorul de 4 – 1 (1 – 0, 1 –… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare