Politic

Noul Consiliu Local Brașov, „în probe” / Ce a spus Alexandra Crivineanu – posibil viceprimar – cu privire la George Scripcaru

Noul Consiliu Local Brașov, „în probe”.

Consilierii locali, aleși în urma alegerilor din 9 iunie, au primit certificatul doveditor.

Cu această ocazie, Alexandra Crivineanu, liderul consilierilor locali PSD, a precizat: „Am primit astăzi, cu bucurie și mândrie, certificatului doveditor al alegerii mele pentru a treia oară în funcția de consilier local al Municipiului Brașov din partea PSD Brasov, ca urmare a votului exprimat de dumneavoastră, la scrutinul din 9 iunie. Mulțumim, dragi brașoveni! Pentru încredere și pentru susținerea dumneavoastră!”.

Noul Consiliu Local Brașov | MyTex.ro
Noul Consiliu Local Brașov, „în probe” / Ce a spus Alexandra Crivineanu - posibil viceprimar - cu privire la George Scripcaru 10

Noul Consiliu Local Brașov, „în probe”

„Din octombrie, alături de primarul ales George Scripcaru, facem istorie pentru Brașovul nostru! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a mai relatat Alexandra Crivineanu. Întreaga sa declarație – AICI.

Pe surse am aflat că Alexandra Crivineanu ar fi vizată pentru un post de viceprimar al Brașovului în Administrația Scripcaru. Foarte probabil, celălalt viceprimar ar veni de la AUR, asta pentru ca alianța PNL-PSD să aibă majoritate în Consiliul Local.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Florin
16 zile în urmă

Ce mai adunatura pestrita de slugoi, reptilieni, analfabeti si infractori! Vivat natiunea!

Ron
Răspunde la  Florin
16 zile în urmă

Niște rahați

Ron
16 zile în urmă

Pupin…..și hoți mizerabili!

Back to top button