Politic

George Scripcaru, un nou „atac” la Administrația Coliban: „Hoție, prostie sau incompetență? Poate că toate la un loc”

George Scripcaru l-a învins pe Allen Coliban la alegerile din 9 iunie pentru postul de primar al Brașovului, dar va prelua mandatul abia în toamnă.

După ce i-a atenționat pe șefii Coronei Brașov, club aflat în subordinea Municipalității, cu privire la banii cheltuiți, aducând în discuție diverse comisioane… în urma transferurilor efectuate (Detalii, AICI), George Scripcaru a revenit cu un nou subiect „fierbinte” – lucrările efectuate pe străzile orașului, precizând: „Hoție, prostie sau incompetență? Poate că toate la un loc”.

George Scripcaru: „Primarului nu i-a plăcut proiectul meu, pe motiv că era «scripcariot»”

„Zilele acestea, se desfășoară un adevărat atentat la bugetul orașului. Sub ochii noștri uimiți, 50.000 de metri pătrați de străzi cu asfalt fără cusur se frezează pe o adâncime de 4 cm și se reasfaltează la loc. În urmă arată ca și cum ți s-a părut, totul e la fel cum era înainte de frezare. Ce se întâmplă? Asistăm la o combinație fatală de incompetență și prostie, de care dă dovadă administrația repetentă a lui Coliban & Co.”, a declarat George Scripcaru.

George Scripcaru | MyTex.ro
George Scripcaru, un nou „atac” la Administrația Coliban: „Hoție, prostie sau incompetență? Poate că toate la un loc” 10

Iată „povestea” redată de Scripcaru în continuare: „Am fost anunțați recent că în sfârșit se face «Calea Verde», un proiect pe care i l-am lăsat lui Coliban pe masă, cu tot cu finanțare nerambursabilă pentru studiile aferente realizării acestuia. Proiectul include benzi dedicate transportului public și piste de biciclete care să unească zone din oraș, astfel încât oamenii să fie încurajați să utilizeze transportul nepoluant (cumpărasem deja autobuzele electrice). Primarului nu i-a plăcut proiectul meu, pe motiv că era «scripcariot», și a făcut altul, pierzând finanțarea și amânând implementarea. Proiectanții din București care au realizat lucrarea au făcut cum se face de obicei: au ales soluția care nu le dădea nicio durere de cap, propunând simplu – frezare și reasfaltare. În mod normal, Primăria ar fi trebuit să refuze soluția și să ceară analiza la fața locului, pentru că străzile care urmau a fi stricate erau în stare foarte bună, iar altele, cum sunt Eroilor și 15 Noiembrie, au fost asfaltate anul trecut și se află încă în garanție. Dar… de la Primărie nu au fost obiecțiuni, așa că soluția proiectanților leneși a rămas valabilă și se implementează chiar acum”.

George Scripcaru: „Dacă primarului i-ar fi păsat de banul public, astăzi nu asfaltam și reasfaltam aiurea”

„Dacă primarul și gașca lui ar fi stat mai mult la Primărie și mai puțin în delegații și pe Facebook, TikTok sau Instagram, sau i-ar fi păsat cuiva de banul public, astăzi nu asfaltam și reasfaltam aiurea. Benzile dedicate transportului public erau simplu de realizat prin colorare distinctă și marcaje rutiere. Simplu, rapid și ieftin, în loc de complicat, de durată și scump. Să fi fost, totuși, o cheltuială bine calculată, așa cum zic unii? Executantul este o firmă mult hulită de Coliban înainte de 2020, despre care spunea că este «firma lui Scripcaru» și striga sus și tare că nu mai pupă contracte cu Primăria cât e el primar, dar uite că… a reevaluat-o”, a concluzionat George Scripcaru.

Pe contul său de Facebook, George Scripcaru a postat și un videoclip sugestiv – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
18 zile în urmă

Exact , scripcarule, ești toate acestea, nesimțitule! Latri ca turbatul,hai marș.

Ron
18 zile în urmă

Băi, curajosule,hai sa discuți cu noi, ăștia care nu te au votat și care avem niște întrebări pentru dumneata.Ca ne ai distrus orașul,sectantule,tu cu prietenii tai cu tot.

Romeo
15 zile în urmă

Proiectele de dezvoltare Brașovene trebuiesc aprobate indiferent de culoarea politică său de inițiatorul proiectului și nu blocante din motive “obscure”. Chiar nu există consens în interesul Brașovului? Discutați, dezbateți și ajungeți la o cale de mijloc benefica tuturor. Chiar trebuie… Citeşte mai mult »

Back to top button