Politic

George Scripcaru, prezentat oficial drept candidat la Primăria Brașov / Tiradă împotriva Administrației Coliban (video)

George Scripcaru, prezentat oficial drept candidat la Primăria Brașov / Tiradă împotriva Administrației Coliban (video)

Președintele organizației județene PNL Brașov, Adrian Veștea, l-a prezentat oficial, într-o conferință de presă (detalii aici) la sediul partidului, pe candidatul pentru funcția de primar al Brașovului, în persoana lui George Scripcaru, viceprimar patru ani, apoi primar timp de 16 ani, până în 2020, când a pierdut în fața lui Allen Coliban (USR).

A fost și prima prezență a fostului primar la o conferință de presă, după aproape patru ani, după cum însuși a remarcat.
În discursul său, George Scripcaru a oferit un răspuns detaliat la întrebarea de ce candidează. El a reiterat faptul că a decis să reintre în cursa electorală, decepționat și revoltat de faptul că în acești ani Brașovul „a bătut pasul pe loc”.
Am așteptat, ca orice om, ca orice brașovean, să văd că se fac cele promise. Mi-am pus la dispoziția lui Coliban toată priceperea, toată experiența, dar nu mi-a cerut niciodată sfatul. Pot să înțeleg. Am crezut mereu în decență, nu am criticat, nu am spus nimic despre cum își face treaba primarul Coliban. M-a durut să văd cum toată munca începută de mine a fost aruncată la coșul de gunoi de oameni care nu au înțeles niciodată administrația. Brașovul a pierdut zeci de milioane de euro din proiectele pe care le-am lăsat la Primărie, pentru că nu erau ale mele, erau ale orașului, ale brașovenilor. Am lăsat un oraș pe picioarele lui, aveam un grad de îndatorare de sub 2%, aveam un buget sustenabil, pentru finanțarea investițiilor, a proiectelor de infrastructură. Azi, Brașovul este un oraș sufocat de incompetență crasă, este îndatorat fără temei de Administrația Coliban-Boghiu. Candidez pentru că, în ritmul acesta, încă patru ani cu Coliban și Boghiu la Primărie, în Brașov se va distruge tot ce s-a construit în 20 de ani, Brașovul va deveni un oraș care să trăiască pe credit”.

Singura soluție

Scripcaru a dat asigurări că decurge bine alianța cu PSD pentru alegerile locale din municipiul Brașov. Astfel, toate sondajele arată că oamenii sunt nemulțumiți de cum este administrat orașul, toate partidele au testat diferite soluții și aceleași sondaje au arătat că Scripcaru este soluția.
„Eu nu alerg după funcții, candidatura mea nu este despre partide, despre PNL, PSD, nici măcar despre USR. Candidatura mea este despre o administrație în jurul oamenilor și în jurul nevoilor lor; eu nu am făcut niciodată un proiect doar pentru o parte a brașovenilor, așa cum face actualul primar. Am văzut în acești patru ani cum Coliban a mutat circul în Consiliul Local, niciodată nu au fost atâtea înjurături ca la ușa cortului și atâtea presiuni. Îi respect pe cei care l-au votat atunci, dar Allen Coliban a fost o promisiune care s-a transformat în deziluzie, s-a născut talent și a murit speranță, a devenit simbolul incompetenței și prejudiciului în administrația locală.
„De numele lui se leagă caracatița multor prejudicii” ,
a mai acuzat Scripcaru, dând ca exemple „afacerea personală de familie a lui Allen Coliban, Scotch Club” (detalii aici), catacombele și „serviciile juridice neprestate, dar plătite regește”. „Acestea sunt adevăruri, lucruri – doar câteva – pentru care trebuie să răspundă. El fuge de aceste acuzații, pentru că, deja, instanțele de judecată și-au spus cuvântul, are o responsabilitate, dacă o instanță spune că ești vinovat, ești vinovat. Dacă ai deja eticheta de inculpat într-un dosar penal ce credibilitate mai poți să ai?”.

George Scripcaru a reiterat și că el a lăsat un proiect „la cheie” pentru spitalul regional, în timp ce Allen Coliban strânge acum semnături ca să obțină (deblocheze) finanțarea de la Guvern pentru spitale, dar și că poate relua treaba de unde a lăsat-o și astfel „într-un sfert de oră pot să prezint, în detaliu, un proiect pentru Braşov”.

Listă comună de consilieri locali la Brașov

Pe de altă parte, Adrian Veștea a reamintit că, pentru funcțiile de consilieri locali în municipiul Brașov, alianța PSD-PNL va avea listă comună, dar pentru funcția de președinte al Consiliului Județean fiecare din cele două partide are candidat propriu (el, Adrian Veștea, de la PNL, Lucian Pătrașcu, de la PSD).

George Scripcaru este o persoană care și-a demonstrat competențele, o persoană pregătită pentru această funcție de primar, care în decursul timpului a gestionat foarte multe proiecte importante. Îmi doresc ca de la nivelul municipiului și județului Brașov să reușim să creăm cât mai multe punți de legătură, în așa fel încât Brașovul să devină un competitor serios față de Cluj și alte județe care putem spune că astăzi au, poate, un pas înaintea noastră. Lucrurile acestea intră în obligația noastră, pentru a găsi soluții integrate referitor la patrimoniu, referitor la bugetarea proiectelor de investiții, la accesarea de programe europene de finanțare”,a spus președintele organizației județene a PNL, Adrian Veștea.

Candidații de la Codlea și Săcele

În cadrul aceluiași eveniment, au fost prezentați alți trei candidați ai PNL.

Florin Andron este propunerea pentru Primăria Hoghiz. În 2020 a pierdut alegerile la doar 72 de voturi. Consilierul județean Marian Popoiu va candida la Codlea, unde inițial fusese anunțat Erwin Albu, care s-ar fi retras. Pentru fotoliul de primar în municipiul Săcele, PNL îl propune pe actualul vicepreședinte al Consiliului Județean, Ciprian Sterpu. Acesta a candidat și în 2020 la aceeași funcție, pierzând la o diferență de 300 de voturi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

O poză cu doi penali nenorociți! LOCUL LOR ESTE ÎN PUȘCĂRIE!!!

ron
1 luna în urmă

Gunoaiele politicii Românești!

Willy
1 luna în urmă

Spune domne ce proiecte ai de gand sa faci si daca ii dai afara pe useristii aia sinecuristi, mai ales pe aia cu printul. De Coliban stim si noi ce poate, nu trebuie sa ne tot reaminteasca cineva

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare