Politic

George Scripcaru, atac „cu talpa” la Allen Coliban pe tema FC Braşov: „Un jaf de milioane de euro”. Nici „mercenarul” Dedu nu a scăpat

George Scripcaru a intrat oficial de astăzi în lupta cu Allen Coliban pentru Primăria Braşov. Susţinut, cel puţin din spusele unei tabere, de PNL şi PSD, Scripcaru a lansat deja atacuri dure, cei vizaţi fiind Allen Coliban şi Alexandru Dedu, managerul Coronei Braşov, plătit regeşte sub Tâmpa.

E clar că, dacă George Scripcaru va fi din nou primar, Dedu şi echipa lui au zilele numărate la Corona.

„FC Braşov este exemplul de cum poţi să distrugi ceva ce a fost construit de sportivi braşoveni. Echipa pe care am structurat-o a fost formată doar din jucători din Braşov, care au făcut performanţă în carieră. A venit administraţia USR care nu numai ca a distrus acest proiect, dar a creat şi un prejudiciu şi un jaf de milioane de euro. Demonstrează că pe ei nu îi interesează să performeze, să dezvolte. Au venit cu mercenari din alte părţi la Braşov şi au dat afară sportivi de renume mondial. Să nu uităm, Mariana Târcă, cetăţean de onoare al Braşovului, poate să fie dată afară din casă, ca să îşi facă birou Alexandru Dedu. Dedu a participat la distrugerea handbalului din România. Mariana Târcă a fost o competitoare. Vă asigur că vom găsi o soluţie şi vom avea un proiect comun. Am discutat cu sportivi importanţi din Braşov şi vom face un grup de lucru pe acest domeniu, pe care îl vom prezenta în perioada următoare”, a spus George Scripcaru astăzi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
1 luna în urmă

Cate șpăgi ai luat tu ,nici un primar nu a luat!
Cele mai tâmpite autorizații tu le ai dat , istețule!

Miky
1 luna în urmă

Domnul primar Scripcaru are multe realizari, a schimbat mult aspectul Brasovului si ii doresc succes, sa revina primar in cel mai frumos oras din tara.

1234567890
1 luna în urmă

Cel mai șpăgar primar, josnic, fără respect și inteligenta Scripcaru.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare