Politic

De ce vrea Allen Coliban ca Primăria Brașov să cumpere ce a mai rămas din Hanul de la Pietrele lui Solomon…

De ce vrea Allen Coliban ca Primăria Brașov să cumpere ce a mai rămas din Hanul de la Pietrele lui Solomon…

„A venit momentul să recuperăm şi să reconstruim Hanul de la Pietrele lui Solomon. Vreau să punem în valoare acest obiectiv”, declara acum ceva vreme primarul Brașovului – Detalii, AICI.

Până în prezent nu s-a realizat „mișcarea”, deoarece consilierii locali PNL și PSD au respins de fiecare dată (și) acest proiect „rostogolit” de Allen Coliban la (aproape) fiecare ședință de CL – Detalii, AICI.

În presa centrală s-a relatat, acum, că Allen Coliban vrea să cumpere acest han „inexistent”, pentru că imobilul este deținut de familia afaceristului irlandez Hayden Deane.

De ce vrea Allen Coliban ca Primăria Brașov să cumpere ce a mai rămas din Hanul de la Pietrele lui Solomon…

„Allen Coliban forțează consilierii locali din Brașov să aprobe cumpărarea unui han care nu mai există de mai mulți ani. Este vorba despre fostul han de la Pietrele lui Solomon, din care a mai rămas doar un zid. Pe această ruină și terenurilor din jur, primarul USR vrea să plătească 1.246.335 de euro. Dacă tranzacția ar fi aprobată de CL, zidul fostului han ar deveni cel mai scump zid din România”, a precizat PS News.

Sursa citată a continuat pe acest subiect: „Ruinele fostului han nu sunt pe lista monumentelor istorice și, în prezent, aparțin familiei afaceristului irlandez Haydan Deane, care deține și pub-ul Deane’s de pe Strada Republicii. Din acea clădire nu a mai rămas nimic și Primăria ar trebui să reconstruiască totul de la zero, adică să investească multe alte milioane de euro. Astfel, Primăria Brașov nu are ce să recupereze din ceva ce nu mai există. Primarul USR insistă cu această tranzacție, pentru că este prieten cu familia Deane. De mai multe ori, USR-istul a pus presiune pe Consiliul Local să aprobe cumpărarea acestor ruine, dar consilierii au respins proiectul. Pe final de mandat, Coliban a devenit mai insistent și caută să-și îmbogățească apropiații… Alina Deane, soția lui Haydan Deane, a fost văzută la anumite evenimente alături de primarul Allen Coliban. Se pare că cei doi se înțeleg foarte bine, mai ales când e vorba de banii Primăriei. În mai 2024, Alina Deane a apărut cu primarul USR și râdeau împreună”.

„Povestea” a fost relatată și de stiripesurse.ro.

Apartament vândut cu 723 de lei

Deși Allen Coliban vrea să dea mai mult de un milion de euro pe un zid, o femeie de 85 de ani din Brașov a reușit să cumpere un apartament, de la Primăria Brașov, cu doar 723 de lei, deși valoarea imobilului, în centrul orașului, era de peste 80.000 de euro. Femeia și-a câștigat în instanță dreptul de a cumpăra apartamentul, după ce societatea Primăriei care administrează imobilele (RIAL Brașov), a refuzat să facă vânzarea, a mai specificat PS News.

Citiți AICI punctul de vedere al consilierului local PNL Ciprian Chiricheș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
27 zile în urmă

Foarte bine că aflăm astfel de detalii dar pomeniți și de tunurile date de vinitura penală semianalfabetă venită cu scripca. PĂI NU!?

De ultimul tun, parcările date cadou P&P, ca să începem cu un exemplu.

Ultima modificare a 27 zile în urmă de către Barbu Gh.
Ron
27 zile în urmă

Și încă odată, sictir Scripcarel penalul!

Willy
27 zile în urmă

Sa il cumpere scheienii. Si asa in weekend-uri ei or sa bea acolo. Ca noi, restul brasovenilor, vom avea interzis in aceea parte a orasului. Nici ei sa nu zburde in restull orasului, noi de ce sa fim poluati de… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 27 zile în urmă de către Willy
Ron
27 zile în urmă

Adică, ăștia care dați dislike,să preia tot un infractor bucureștean din gașca psd PNL cum a cedat Scripcaru restaurantul Tâmpa și telecabina?!
Deștepți sunteți mai! Marș psd pnl, mizeriile politicii!

Back to top button