Politic

Allen Coliban – încă un dosar penal / DNA a intrat pe fir

Allen Coliban – încă un dosar penal.

Anunțul a fost făcut astăzi de Ciprian Chiricheș, la întâlnirea cu presa a consilierilor locali PNL și PSD – Detalii, AICI.

Ciprian Chiricheș a relatat că DNA s-a sesizat „in rem” în cazul achiziționării de către Municipalitate a unui imobil situat pe strada Constantin Lacea, în cartierul Șchei. Consilierul local liberal a precizat că a fost chemat de procurorii anticorupție să dea declarații, în calitate de martor. Acest lucru se va întâmpla în data de 25 mai. Chiricheș le va pune la dispoziția anchetatorilor și o serie de documente.

Allen Coliban – încă un dosar penal

Conform consilierului local, după ce a fost adoptată hotărârea de Consiliului Local Brașov privind achiziționarea imobilului în cauză (prin exercitarea dreptului de preemțiune), persoane care contestau calitatea de proprietar a celor ce au vândut imobilul Municipiului Brașov au deschis acțiune în instanță și au obținut o ordonanță președențială de suspendare a tranzacției, așa cum a subliniat brasovmetropolitan.ro.

„Cu toate acestea, a fost încheiat contractul de vânzare-cumpărare. În plus, Prefectura Brașov a solicitat reanalizarea hotărârii de Consiliu Local prin care a fost aprobată achiziționarea imobilului, lucru care nu s-a întâmplat. În aceste condiții, procurorii au început cercetările în această speță”, a afirmat Ciprian Chiricheș (foto, mai jos).

Allen Coliban - încă un dosar penal | MyTex.ro
Allen Coliban - încă un dosar penal / DNA a intrat pe fir 10

„Încălcarea legii este o obișnuință pentru primarul Coliban…. Vinde un imobil cu 723 de lei, pe Dobrogeanu Gherea, și cumpără case de lemn cu 1,3 milioane de euro”, a mai menționat Chiricheș.

Allen Coliban – încă un dosar penal

Conform sursei citate, primarul USR al Brașovului, Allen Coliban, a precizat că nu i s-a adus la cunoștință faptul că a fost începută o cercetare a DNA în acest caz.

Informații despre un alt dosar penal care-l are în vizor pe edilul Allen Coliban – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
28 zile în urmă

Da, lăsați! Asta în timp ce adevărații penali, corupți împuțiți scapă pe pile!

Florin
28 zile în urmă

Vrabie, iar visezi? Esti cu gandul la partea carnoasa a ciolanului pe care crezi ca infractorii comasati o sa ti-l arunce, nu?

Back to top button