Politic

De ce n-a mai avut loc licitația de la RIAL / Consilier local PNL: „Face parte din strategia primarului de a se victimiza”

De ce n-a mai avut loc licitația de la RIAL.

Amănunte pe marginea acestui subiect a dat consilierul local PNL Pamela Diaconu: „Astăzi la RIAL la ora 9.30 ar fi trebuit să aibă loc licitația publică în vederea închirierii a 27 de spații din proprietatea Municipiului Brașov. 27 de spații ar fi putut sa-si găsească un chiriaș și astfel să crească veniturile municipalității și ale RIAL-ULUI. Această licitație a mai avut loc. De ce? Din cauza convocării de către primarul Coliban, tot pentru data de astăzi, a membrilor Consiliului Local într-o ședință extraordinară, asta în condițiile în care nu există niciun caz de forță majoră și nici de maximă urgență care să justifice convocarea unei ședințe extraordinare potrivit prevederilor art. 134 alin(4) Cod Administrativ”.

De ce n-a mai avut loc licitația de la RIAL

„Ședința convocată astăzi fără respectarea prevederilor legale face parte din strategia primarului de a se victimiza, strategie care prejudiciază cetățenii acestui oraș, primarul Coliban împiedicând cu intenție și în cunoștință de cauză atât închirierea bunurilor scoase la licitație, în dauna municipalității, cât și întregul aparat de specialitate din Primărie, întinzând la maxim nervii cetățenilor care s-au pregătit din timp pentru aceasta licitație cât și ai angajaților RIAL și totodată ai Primăriei Brașov”, a mai spus Pamela Diaconu, care a concluzionat: „Acest primar fără trecut și sper fără viitor trebuie să plece de la conducerea acestui oraș”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
19 zile în urmă

Aceleași panarame de 2 lei, pnl usr psd și udmr.Mars toți!

Back to top button