Politic

Dan Ghiță (PNL), mesaj pentru fanii lui Allen Coliban (USR) din social media: „Panică și disperare – vine George Scripcaru!”

Dan Ghiță (PNL), mesaj pentru fanii lui Allen Coliban (USR) din social media.

„Salut, sunt tot eu, Dan Ghiță, acum pe lista candidaților PNL-PSD pentru Consiliul Local… Dacă ești în echipa actualului primar (Allen Coliban – n.r.), ești vizionar, inteligent, nepătat, un adevărat sfânt! Dacă ești în echipa lui George Scripcaru, nu e bine deloc! De ce? Nu contează, dar nu e bine! 4 ani orașul nostru a fost realmente blocat și de 4 săptămâni se asfaltează, apar parcuri – dispar parcuri, se plantează pomi, circul este maxim în Consiliul Local, apar semafoare care nu funcționează și multe, multe altele!”, a relatat liberalul.

Dan Ghiță (PNL), mesaj pentru fanii lui Allen Coliban (USR) din social media

Dan Ghiță a mai precizat, referindu-se la tabăra lui Allen Coliban: „Panică și disperare – vine George Scripcaru! Aceleași texte ca și în campania electorală din 2020, aceleași acuze, aceleași poze, aceleași minciuni! Printre picături apar și marile realizări din ultimii 4 ani! Pe astea ar trebui să se bazeze o campanie electorala decentă, dar pentru că sunt cel mult «subțiri», nu sunt de prea mare folos! Atunci, la luptă, tovarăși! Cu nemărginită ură proletară, să înfierăm, să aruncăm cu noroi, să-i tragem la răspundere! Doar avem și noi neamuri care sunt pe listele USRPMPFDFDGR pentru CL, doar avem și noi neamuri care câștigă un codru’ de pâine albă din funcții de consilier pentru actualul primar! Cum să-i lăsăm de izbeliște tocmai acum!”.

Dan Ghiță (PNL), mesaj pentru fanii lui Allen Coliban (USR) din social media

„Nasol pentru ei este că brașovenii știu și fac diferența! Și nu mai este 2020 când au câștigat profitând de pandemie, de un val emoțional creat cu minciuni și denunțuri calmnioase, dar mai ales de siguranța brașovenilor: lasă, că oricum iese George! Suntem în 2024 și pe 9 iunie le demonstrăm că nu ne-au păcălit decât pentru 4 ani!”, a subliniat Dan Ghiță.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Florin
30 zile în urmă

Aoleooo, e clar ca sunteti disperati. Esti ultima persoana care-ar trebui sa vorbeasca despre politica. Reptilian fara coloana vertebrala ai fost si asa vei pleca de aici impreuna cu mentorul tau, lautarul analfabet.

Willy
30 zile în urmă

Ghita mai lipsea. Acum circul e complet. Uite de aia nu mai merg la vot. Pe cine sa votez? Crainci de radio? Chiar sunt curios, poate isi face Ghita pomana si ne raspunde. E crainic radio de meserie. Cum s-a… Citeşte mai mult »

Ron
30 zile în urmă

Da,vine prostu satului,cel mai penal primar din Romania.Nesimtitilor! Cât de prost sa fi să susții un incapabil că Scripcarel!

Ron
30 zile în urmă

Pnl istii sunt ca niște prostituate,au acceptat să stea capra doar sa mai prindă pe lângă hoții psd niște posturi.

Back to top button