Politic

George Scripcaru a înțeles de ce Allen Coliban nu a făcut nimic în acest mandat / Exemplul cu Drumul Poienii

George Scripcaru a înțeles de ce Allen Coliban nu a făcut nimic în acest mandat.

George Scripcaru, candidatul susținut de PNL și PSD pentru funcția de primar al Brașovului, a luat în vizor reparațiile ce se desfășoară pe Drumul Poienii, în ritm de melc.

„Și la dus, dar și la întors, am așteptat la semafoarele instalate pe drum, unde se tot repară portiunea surpată. Așteptând culoarea verde, mi-am amintit că peste câteva zile se împlinesc doi ani de la incident și drumul nu este reparat. Nici nu pare că va fi gata prea curând”, a declarat George Scripcaru.

Pe 6 iunie 2022 s-a produs o surpare laterală pe o lungime de 14 metri, iar Primăria anunța atunci că va repara Drumul Poienii în regim de urgență. În prima fază s-a făcut o buclă pentru care s-au cheltuit 1,5 mil. de lei, iar apoi s-a trecut la reparația propriu-zisă, care ne costă alte 6 mil. de lei, după cum a mai spus Scripcaru.

George Scripcaru a înțeles de ce Allen Coliban nu a făcut nimic în acest mandat

El a constatat că ritmul de lucru în zona menționată este de 1,9 centimetri de drum reparat pe zi. După 7,5 mil. de lei cheltuiți și doi ani mai târziu, se circulă tot pe o bandă.

„Acum înțeleg de ce primarul Allen Coliban nu a făcut nimic în acest mandat. Să-i aud pe useriști că mai zic ceva de mine… Bine că nu repară Calea București”, a conchis George Scripcaru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
29 zile în urmă

Scripcarule, ești un inutil incompetent, tupeist și dubios! Marș!

Alex
Răspunde la  Ron
28 zile în urmă

Coliban tare util este pentru oraș.

Back to top button