Politic

Cum a rămas Sebastian Rusu în funcția de viceprimar al Brașovului / „Greu de ucis”

Cum a rămas Sebastian Rusu în funcția de viceprimar al Brașovului.

În ședința de ieri a Consiliului Local Brașov, la punctul 2 pe ordinea de zi era specificat: „Proiect de hotărâre privind eliberarea din funcția de viceprimar al Municipiului Brașov a domnului Rusu Sebastian-Mihai. Iniţiator: Primarul Municipiului Braşov”.

Cătălin Anton, președintele de ședință, liberal ca și Rusu, a solicitat mutarea acestui punct 2 la finalul dezbaterilor. După îndelungi luări de poziție, demersul a fost supus la vot și aprobat de majoritatea PNL-PSD, în ciuda „rezistenței” USR-iste, care, parcă, știa ce se va întâmpla…

Primarul Allen Coliban și colegii săi de partid îl acuză pe Rusu că nu face nimic în Primărie și că ia salariul de viceprimar degeaba.

Cum a rămas Sebastian Rusu în funcția de viceprimar al Brașovului

Previzibil, înaintea ultimului punct pe ordinea de zi, cel prezentat mai sus, consilierii locali PNL au părăsit sala, repetând schema de la penultima ședință CL. Se dovedește, iată, că Sebastian Rusu este „Greu de ucis”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] Cum a rămas Sebastian Rusu în funcția de viceprimar al Brașovului / „Greu de ucis” […]

2 luni în urmă

[…] Coliban. Iar în acel moment, când să se voteze, PNL-iștii au părăsit sala… Detalii, AICI. Probabil că scenariul se va […]

Back to top button