Politic

Ce crede Allen Coliban că va fi în următorii 4 ani la Brașov / A intrat, deja, în campanie pentru 2028 / Soluții cu tot felul de grupuri de acțiune

Ce crede Allen Coliban că va fi în următorii 4 ani la Brașov.

Cel ce a pierdut alegerile pentru funcția de primar al orașului în fața lui George Scripcaru a precizat că a primit foarte multe mesaje în ultimele zile: „Toate cuprind durere și dezamăgire, exprimate în forme profund umane… Am primit și multe sesizări ce țin de nereguli în secțiile de votare. Pe acestea le-am trimis către Biroul Electoral Municipal. Ne luptăm pentru fiecare vot și pentru corectitudinea alegerilor, deși șansele ca învingătorul la final să fie diferit sunt minime”.

Ce crede Allen Coliban că va fi în următorii 4 ani la Brașov

„Urmează 3 luni în care sunt primar al Brașovului și apoi 4 ani în care mă voi lupta pentru ca lucrurile bune ce s-au întâmplat să rămână, banii orașului să fie corect cheltuiți, iar deciziile să fie luate în interesul comunității. La cât de urâtă a fost campania aceasta și la ce dorință de răzbunare transpare din declarațiile și din atitudinea învingătorilor, decontul îl vom suporta cu toții”, a precizat Allen Coliban, care, în continuare, a precizat, pe diverse domenii, la ce se așteaptă USR-iștii.

Urbanism

„Vor încerca politizarea Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului și Urbanism. Vor dori schimbarea Arhitectului Șef. Vor reîncepe proiectele de blocuri pe dealuri și PUZ-urile controversate”.

Soluția dată de Allen Coliban: „O societate civilă puternică, ONG-uri, juriști, urbaniști – căutăm voluntari cu competențe în domeniu, vom primi ajutor și de la avocați care au câștigat astfel de lupte în București”.

Patrimoniu

„Vor încerca îngroparea RIAL și oprirea demersurilor începute pentru recuperarea imobilelor înstrăinate ilegal. Proiectele de reabilitare de monumente sunt în pericol de a fi uitate sau fușerite”.

Soluția dată de Allen Coliban: „Un grup de juriști, de experți și de pasionați de patrimoniu, care să se implice”.

Banii publici – Achiziții, Buget

„Las în urmă un oraș mai bogat, cu un buget echilibrat și cu investiții record, tendință care trebuie menținută”.

Soluția dată de Allen Coliban: „Formarea unui grup de experți în achiziții și de voluntari, care să urmărească toate contractele Primăriei, alocările și rectificările bugetare”.

Ce crede Allen Coliban că va fi în următorii 4 ani la Brașov

Fonduri europene

„Având un număr record de proiecte și de fonduri disponibile, nu ne permite să le pierdem sau să acumuleze întârzieri”.

Soluția dată de Allen Coliban: „O urmărire strictă a calendarului de implementare pentru fiecare proiect, de către un grup de experți în managementul proiectelor cu finanțare nerambursabilă”.

Abuzuri / Sesizări / Plângeri penale / Acțiuni în instanță

„Trebuie să urmărim îndeaproape toate acțiunile începute care vizează fapte de corupție, precum și să oferim scut juridic tuturor celor care au fost și vor fi amenințați de oamenii lui Scripcaru”.

Soluția dată de Allen Coliban: „Un grup de suport juridic, gata de acțiune”.

Mediu

„Vor încerca blocarea demersurilor legate de Parcul IUS, de Parcul Cetățuie, de Parcul Lânii-Bartolomeu, de Parcul Natural Brassovia, de îmbunătățirea calității aerului, precum și a celor privind tranziția către neutralitate climatică”.

Soluția dată de Allen Coliban: „Implicarea societății civile, organizarea de consultări publice, constituirea unui grup de acțiune”.

Cultură, sport și recreere

„Vor încerca preluarea controlului politic asupra felului în care se acordă finanțările, vor politiza iar conducerile instituțiilor”.

Soluția dată de Allen Coliban: „Un grup de acțiune, care să colaboreze cu actorii culturali și cluburile sportive și să ofere suport juridic”.

Economie

„Vor opri colaborarea cu mediul de afaceri pentru participări comune la târguri (Expo Real), vor aduce iar aspectul politic în relația dintre mediul economic și administrație”.

Soluția dată de Allen Coliban: „Colaborarea directă cu mediul de afaceri local, protejarea și sprijinirea lui prin dezvoltarea de politici publice locale”.

Infrastructură

„Nu vor duce mai departe demersurile de asfaltare de străzi noi și nici exproprierile aferente, nu vor implementa pistele de biciclete și nici benzile dedicate”.

Soluția dată de Allen Coliban: „Un grup activ de pasionați și experți, care să se implice inclusiv în fazele de fezabilitate și proiectare”.

Comunicare

„Avem nevoie să ne facem auzită vocea, luptele și victoriile, avem nevoie să ținem o legătură activă în următorii 4 ani de zile”.

Soluția dată de Allen Coliban: „Un grup de suport și de acțiune, dezvoltarea de canale de informare noi și de instrumente pentru consultare/dezbatere”.

În continuare, Allen Coliban le-a cerut tuturor celor ce rezonează cu ideile sale să intre în echipa sa, subliniind: „Strângem rândurile și începem campania de recucerire a Brașovului în 2028! Uniți pentru Brașov!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
7 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
1 luna în urmă

Psd și PNL vor continua distrugerea Brașovului,prin corupția și afacerile specifice lor.

jonelul
1 luna în urmă

Si nu e corect spus “Soluții cu tot felul de grupuri de acțiune” domnule Vrabiescu, corect este “Solutii cu grupuri de actiune” ! Va dati de gol singuri cu exprimarea asta plina de ura fata de un om de mare… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  jonelul
1 luna în urmă

jonele pari om serios cand nu postezi. Ce mare valoare are cineva care te umple de oengeuri, care vrea ca traiul nostru sa fie ghidat de catre oengeuri? Esti nebun? De la oengeuri suntem unde suntem, ne-a ajuns. Societatea civila?… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 1 luna în urmă de către Willy
ron
Răspunde la  jonelul
1 luna în urmă

Doresc să arat o descriere frumoasa a pupincuristului FSN ist După ce a ajuns primar, Scripcaru a fost acuzat de ziarul Adevărul că a vândut un teren de pe domeniul public și a încasat banii, respectiv 2 milioane euro.[3] În… Citeşte mai mult »

Willy
1 luna în urmă

Adica sa ne umplem de oengeuri? Nu merci, avem institutii abilitate platite deja din banii nostri.

ron
Răspunde la  Willy
1 luna în urmă

^ Rezultatele alegerilor locale din 2016, Biroul Electoral Central, accesat în 11 septembrie 2020 ^ a b Cât de bogat este primarul Brașovului, 18 noiembrie 2011, ANDRA DUMITRU, romanialibera.ro, accesat la 19 noiembrie 2011 ^ Sebastian Dan (22 noiembrie 2005).… Citeşte mai mult »

ron
1 luna în urmă

Toate jegurile politicii românești se trag din FSN.Ghiciti din ce partid a început domnul Scripcarel -)))

Back to top button