Politic

Cine l-a convins pe George Scripcaru să candideze pentru funcția de primar al Brașovului / „Mi-au spus despre vizitele lui Coliban la PNL”

Cine l-a convins pe George Scripcaru să candideze pentru funcția de primar al Brașovului.

George Scripcaru, candidatul susținut de PNL și PSD, a câștigat alegerile de duminică, urmând a deveni primarul Brașovului, în locul lui Allen Coliban (USR).

Cine l-a convins pe George Scripcaru să candideze pentru funcția de primar al Brașovului

„A venit momentul să ne analizăm performanțele sau eșecurile. În ceea ce mă privește, vreau să vă spun că mă bucur mult de această victorie și o împărtășesc cu voi toți cei care mi-ați fost alături. Dar sunt doi oameni fără de care eu nu aș fi revenit și această victorie nu ar fi existat: Nicolae Ciucă, președintele PNL, și Lucian Bode, secretarul general. Ei m-au convins să intru din nou în luptă, mi-au promis tot sprijinul și mi l-au oferit. Mi-au povestit toate scenariile, mi-au spus despre vizitele lui Coliban la PNL, despre ce s-ar fi întâmplat dacă refuzam să intru în cursă și mi-au arătat că refuzul meu însemna alți 4 ani pierduți pentru acest oraș… Am o mare recunoștință și pentru membrii PSD, care au fost corecți și m-au votat, înțelegând că susținerea lor era vitală pentru victorie. Rezultatele de la urne arată multe, dacă știi să le citești corect. Am văzut că oamenii au înțeles că e important să dea un vot util, chiar dacă sunt simpatizanți ai altor partide”, a declarat George Scripcaru, care a avut să le transmită ceva și USR-iștilor – Detalii, AICI.

Cine l-a convins pe George Scripcaru să candideze pentru funcția de primar al Brașovului

„Le promit tuturor că voi fi un primar bun pentru toți brașovenii, indiferent dacă m-au votat sau nu. Eu nu voi împărți orașul în categorii de vârstă, clase socio-profesionale și nici nu voi denigra pe cineva. Rolul meu este să-i sprijin pe oameni, nu să-i încurc. Nu-i urăsc pe investitori, nici pe bicicliști, nici pe angajați, pe nimeni! Primăria va avea ușile deschise pentru voi toți. Îmi spun mulți că în zonele noi ale orașului, acolo unde în ultimii ani s-au mutat persoane din alte localități, am avut mai puține voturi. Nu mă supăr, e normal ca oamenii să nu știe cine sunt și cum era Brașovul pe vremea lui Ghișe, important este că ei au venit într-un loc frumos, unde le place să trăiască. Îi înțeleg, și eu am făcut la fel. Eram adolescent când am plecat dintr-un sat de lângă Roman și am venit la Brașov. Asta este viața și trebuie să acceptăm schimbările demografice. Dar vă spun eu că la următoarele alegeri toți acești oameni mă vor vota pe mine, pentru că vor vedea diferența”, a mai spus Scripcaru.

Cine l-a convins pe George Scripcaru să candideze pentru funcția de primar al Brașovului

De asemenea, el a încheiat cu… o săgeată: „Rezultatul acestor alegeri mi-a adus și multă mâhnire. Am văzut că PNL, în municipiul Brașov, a pierdut enorm – zece procente față de 2020. Cum este posibil? În ultimii trei ani și jumătate am fost un simplu membru și nu sunt eu cel care trebuie să ofere explicații pentru acest eșec, dar cineva trebuie să o facă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
13 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
1 luna în urmă

Ce suflet nobil,cât profesionalism….
Betoane și bani publici aruncați aiurea 8 ani! Transmite le un mare Sictir șefilor tai.

Florin
1 luna în urmă

Hai sictir, analfabetule, spor la furat! Pana la urma, tot cei care te-au votat vor suporta cel mai mult habarnismul, reaua vointa si apetitul pentru furt pe care le vei promova impreuna cu gasca de infractori si pupincuristi care te-a… Citeşte mai mult »

ron
Răspunde la  Florin
1 luna în urmă

Cati proști l au votat, incredibil sa nu realizezi că individul asta nu a făcut practic nimic bun ,doar ne a umplut de cartiere și betoane.Dupa caracterul lui, de altfel.

vax populi
1 luna în urmă

Cine l-a convins ? O doamna tare gretoasa numita LACOMIE.

ron
Răspunde la  vax populi
1 luna în urmă

Una e lăcomia,dar ticăloșia e alta.Si caracterul de doi lei .Ăștia sunt la putere de 34 ani.

Willy
1 luna în urmă

Puteti sa injurati cat vreti. E bine ca nu a luat usereul primaria. Trec peste motivele econommice si financiare expuse aici. Vreau sa fac referire la motivele sociologice. Una peste alta e bine sa scapam de usereu, regret doar ca… Citeşte mai mult »

ron
Răspunde la  Willy
1 luna în urmă

Stai liniștit că nu suntem fani iar,dar decât PNL PSD…. Spune te rog, cine a umplut Brașovul de cartiere că tâmpitul,cât a fost primar? Cine a transformat Poiana Brașov în cartier de betoane. Cine a ignorat total centru Vechi,dar a… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 1 luna în urmă de către ron
Willy
Răspunde la  ron
1 luna în urmă

Imi prezint scuzele ca nu am pus si un desen colorat la ce am scris.

ron
Răspunde la  Willy
1 luna în urmă

E suficient desenul colorat al mocirlei voastre,o săgeată albastră pe care v o tot înfigeți unul altuia in dos ,psd și PNL, apoi va pupați după ce vă certați -destul de reprezentativ pentru voi-))) mai gay decât săgeata aia nu… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 1 luna în urmă de către ron
Lòsers Loost
Răspunde la  ron
1 luna în urmă

Serios că vă place proiectul nou pentru Piața Sfatului? Spune-mi ce-ți place, ca să știu cine ești. P.S.: Ron, mai treceți și dumneavoastră pe la cursurile de seral de limba română de prin școlile generale – aveți grabnică nevoie de… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 1 luna în urmă de către Lòsers Loost
ron
Răspunde la  Lòsers Loost
1 luna în urmă

Vai ,ce drăguț,a apărut încă o zână psd pnl ista,care în tradiția lor, prefera atacurile ieftine la alții.Cred că ,după ce ai scris comentariul te ai simțit taaaare intelectuala și superioara -)))

ron
Răspunde la  Lòsers Loost
1 luna în urmă

După ce a ajuns primar, Scripcaru a fost acuzat de ziarul Adevărul că a vândut un teren de pe domeniul public și a încasat banii, respectiv 2 milioane euro.[3] În ianuarie 2006, ziarul Adevărul a anunțat că primarul Brașovului face… Citeşte mai mult »

Back to top button