Politic

AUR Brașov susține că Primăria trebuie să aibă alte priorități

AUR Brașov susține că Primăria trebuie să aibă alte priorități.

Partidul face „opoziție” proiectului parcului de la Fartec, dedicat sporturilor urbane (foto), a cărui licitație a fost lansată – Detalii, AICI.

AUR Brașov susține că Primăria trebuie să aibă alte priorități. Astfel, într-un comunicat de presă, semnat de Marius Cioroianu, președintele AUR Brașov, s-a relatat:

„Dorim să fim înteleși corect: nu suntem împotriva acestui parc, dar considerăm că trebuie amânat pentru mai târziu. Noi credem că brașovenii au alte nevoi, din păcate unele de bază, care trebuie rezolvate urgent. Una dintre aceste nevoi, unde cred că suntem de acord cu toții, este cea de a suplimenta locurile în sistemul de învățământ preuniversitar. Nu stăm bine nici în rest… în creșe, grădinițe și școli, în fiecare an, locurile sunt insuficiente. La școli sunt înghesuiți copii…. sunt peste 30 într-o clasă sau învață în mai multe schimburi, în condițiile în care noua legislație prevede ca o clasă să nu aibe mai mult de 26 de elevi. Nu mai vorbesc de creșe si grădinițe, unde este aceeași poveste de ani de zile. Ne sunt înghesuiți copiii mult peste limita legală, facilitând îmbolnăviri frecvente și scăzând calitatea actului educațional. Cu toate acestea, rămân în fiecare an copii care nu mai au loc. Da!!! Nu e o legendă urbană. Este cruntul adevăr. Și îl retrăim an de an. Nimic nu se schimbă! Numai Dumnezeu știe cum se descurcă acei părinți.

În situația aceasta, considerăm că cei peste 2 milioane de euro ar fi mult mai bine cheltuiți pentru a se mări numărul de locuri în sistemul de învățământ. Avem nevoie de o generație sănătoasă, echilibrată și bine educată, care să aducă țara la strălucirea pe care o merită”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Pe langa trompeta pesedista asta ne mai lipsea: sa isi dea cu parerea si adunatura asistatilor sociali rusofili.
Ce fel de distrusi au putut vota cu astia?

Ultima modificare a 1 an în urmă de către Willy
1 an în urmă

[…] Partidul condus de George Simion pare că a intrat, deja, în campanie electorală. Cel puțin la Brașov. Iar principalul vizat este primarul USR Allen Coliban (foto) – Un prim exemplu, AICI. […]

Back to top button