Politic

ANAF – „pus la zid” (și) de un deputat de Brașov

ANAF – „pus la zid”

Ana Loredana Predescu, deputat PUSL de Brașov, afiliat Grupului PSD, a depus la Senat proiectul de lege anunțat pe 10 noiembrie. Inițiativa prevede ca ANAF să plătească dobânzi și penalități de întârziere pentru neplata sau nerambursarea la termenul de scadență a creanțelor fiscale față de contribuabili, persoane fizice sau persoane juridice.

Proiectul de lege corectează practica abuzivă prin care cetățenilor, în cazul instituirii unei popriri, le sunt blocate conturile bancare și nu își pot accesa banii.

„Împreună cu colegii mei, am depus la Senat un proiect de lege care răspunde principiului constituțional potrivit căruia toți suntem egali în fața legii. Ne dorim ca inițiativa să corecteze dezechilibrul dintre stat și cetățean. De ce nu, să creeze premisele pentru creşterea gradului de încredere a cetățenilor în instituțiile sale”, a declarat deputatul Ana Loredana Predescu.

Inițiatorii acestui proiect de lege sunt: Steluța Cătăniciu, președinta Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii, deputatul de Brașov Ana Loredana Predescu, membru în Comisia pentru industrii și servicii si Comisia pentru învățământ, Grațiela Gavrilescu, fost vicepremier și ministru al Mediului, și Vlad Popescu, membru în Comisia pentru industrii și servicii.

ANAF – „pus la zid”Articole asemănătoare

0 0 voturi
Article Rating
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comment
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
16 zile în urmă

Cine este, ce este acest P.U.S.L.? Din ce groteau apărut? Ei nu știu că acest A.N.A.F. este creat pentru protecție hoților și mulgerea productivilor?

Back to top button