Expres

Mama copilelor violate – în atenția unui deputat de Brașov / Suspiciuni… / Semnal de alarmă către autorități

Mama copilelor violate – în atenția unui deputat de Brașov

Ana Loredana Predescu (foto), deputat PUSL de Brașov, afiliat Grupului PSD, a tras un semnal de alarmă către autorități în cazul celor două copile din Vama Buzăului răpite și violate de către un recidivist. A cerut măsuri concrete pentru a preveni astfel de tragedii.

„Sunt și eu mama unei fetițe de 10 ani și mărturisesc că este cutremurător ce s-a întâmplat. Pentru o mamă, este un coșmar. Însă, circumstanțele în care această faptă abominabilă a avut loc generează multe suspiciuni la adresa comportamentului mamei celor două fetițe. E omul responsabil de siguranța propriilor săi copii. Omul care trebuia să aibă discernământ în momentul luării deciziei de a lăsa cele două minore în compania unui străin recidivist”, a declarat Ana Loredana Predescu.

Declarația mamei copilelor răpite și violate, AICI

E necesară terapie psihologică

„Trag un semnal de alarmă către autoritățile implicate. Să investigheze în ansamblu conjuncturile în care această tragedie a avut loc și să gestioneze delicat și cu atenție maximă situația. Cele două fetițe, de 10, respectiv de 12 ani, beneficiază de consiliere psihologică, dar este oare suficientă consilierea? După acest lucru abominabil, este necesară terapia psihologică. Totodată, este imperios necesară monitorizarea medicală a fetițelor”, a mai spus parlamentarul.

Poliția și recidivistul

Ana Lorena Predescu a continuat: „Vorbim despre un recidivist! Ce au făcut autoritățile pentru a preveni ca acest om să mai comită astfel de nenorociri? Aparent nu au făcut suficient. Firesc ar fi ca poliția să îl aibă în baza de date. Să monitorizeze și să anunțe cetățenii că în zonă, în cartier, în oraș, în județ, există persoane înregistrate ca având cazier pentru agresiuni sexuale. Să le explice cetățenilor despre moduri de operare, să fie avertizați și puși în gardă pentru a se putea proteja”.

DGASPC, sub presiune

„Copilele provin dintr-o familie vulnerabilă, destrămată. Este evidentă neglijența mamei și stilul de viață dezordonat. Mai sunt și alte familii în această situație și alte fetițe pot păți la fel… Cred că este momentul să încetăm să mai fim reactivi, să reacționăm doar după ce se petrec nenorocirile! Este necesară o presiune mai mare pe DGASPC, o instituție care deși gestionează bugete extraordinar de mari, își uită exact rolul pentru care a fost creată!”, a mai precizat deputatul de Brașov, Ana Loredana Predescu.

Mama copilelor violate – în atenția unui deputat de Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Ce măscare mai este și aia P.U.S.L.? Și, doi la mînă, madama asta, grijulie foc, băgăm de seamă, de ce nu s-a revoltat când cu legea aia care a permis ca astfel de nenorociți să fie lăsați liberi??? Acum degeaba… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Ana Loredana Predescu, deputat PUSL de Brașov, afiliat Grupului PSD, a depus la Senat proiectul de lege anunțat pe 10 noiembrie. Inițiativa prevede ca ANAF să plătească dobânzi și penalități de întârziere pentru neplata sau nerambursarea la termenul de… Citeşte mai mult »

Back to top button