Politic

Allen Coliban și Cetățuia Brașovului / „Doar încă o poveste frumoasă”

Allen Coliban a vrut să-și fortifice capitalul electoral în urma deschiderii Cetățuii de pe Dealul Straja, cu tot cu spectacolul de zilele trecute.

Liberalii au reacționat în urma evenimentului. După ce Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, a comentat față de această acțiune „marca Allen Coliban” – Detalii, AICI, a făcut-o și consilierul local Cătălin Anton.

„Cetățuia Brașovului văzută din spatele activului USR! Am fost la Cetățuie cu speranța că voi găsi edificiul restaurat. Am crezut că ne-a făcut o surpriză domnul primar și a respectat promisiunea făcută domnului ministru Veștea, că va reda brașovenilor Cetățuia gata de folosire. L-am găsit acolo pe domnul primar într-un spectacol electoral ridicol, cu activul USR, din care lipsea să i se facă portretul pe zidurile clădirii. Sau aștepta să fie înscăunat și nu m-am prins?!?”, a relatat Cătălin Anton.

Consilierul PNL și-a continuat expunerea: „Primarul verde era tot un zâmbet de parcă – FC Brașov câștigase campionatul și se calificase în Liga Campionilor; crescuse prețul casei vândute cu încă 723 de lei; înapoia la bugetul local milioanele date (el știe cum) la echipa de fotbal retrogradată, cu care să putem începe lucrările la Cetățuie?”.

Concluzia lui Cătălin Anton vizavi de Allen Coliban: „Nu o să știm niciodată. Cert este că nu a fost vorba de nici o surpriză. Cetățuia este doar încă o poveste frumoasă pentru brașoveni. Nimic mai mult!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button