Politic

Alegeri 2024. Pe cine susțin Adrian Veștea și PNL Brașov la europarlamentare / Lista candidaților pentru funcțiile de primar în 40 dintre localitățile județului, definitivată

Alegeri 2024.

„În cadrul ședinței Conducerii Județene a PNL Brașov, am consolidat strategiile electorale în perspectiva alegerilor care se apropie. Am reconfirmat susținerea pentru Siegfried Muresan în alegerile europarlamentare, recunoscându-i meritele și contribuția la reprezentarea intereselor Brașovului la nivel european”, a anunțat Adrian Veștea, președintele Organizației Județene a PNL Brașov..

Alegeri 2024. Adrian Veștea a continuat: „De asemenea, am definitivat lista candidaților pentru funcțiile de primar în 40 dintre localitățile județului, procesul de selecție continuând pentru a acoperi toate comunitățile. Prioritatea noastră rămâne dezvoltarea sustenabilă și prosperitatea tuturor localităților din județul Brașov”.

Alegeri 2024. Adrian Veștea n-a detaliat, încă, dacă va candida la șefia Consiliului Județean Brașov sau la funcția de primar al Brașovului, dar surse liberale susțin că ar înclina spre prima variantă. George Scripcaru ar urma să fie candidatul coaliției PNL-PSD pentru postul de primar, făcându-i concurență actualului edil al Brașovului, USR-istul Allen Coliban.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

Siegfried Mureșan a votat tot ceea ce era contrar intereselor naționale. CUM SĂ VOTEZI CU UN ASTFEL DE TRĂDĂTOR? Bine că știm croncanul de veștea pe cine susține. Și care e ,,politica” holerei galbene.

Back to top button