Politic

Alegeri 2024 Brașov. Allen Coliban i-a răspuns lui George Scripcaru: „Clientela PSD-PNL a pierdut accesul principal la resurse”

Alegeri 2024 Brașov. A reacționat și Allen Coliban, actualul primar al Brașovului, după ce George Scripcaru a început, abrupt, campania electorală, având drept principală țintă USR-ul – Detalii, AICI, AICI, AICI și AICI.

„Acum 4 ani am reușit când ne spuneau mulți că nu avem nicio șansă. După alegerile din 2020 presa vorbea despre «miracolul de la Brașov». Miracol pe care VOI l-ați construit, susținând o nouă direcție de dezvoltare a Brașovului – una care să pună interesul comunității pe primul loc, una care să ducă orașul la un nou nivel, care să prioritizeze educația și viitorul copiilor noștri, care să atragă bani europeni pentru toate acestea”, a declarat Allen Coliban.

Alegeri 2024 Brașov. El ș-a continuat expunerea: „«Câștigăm noi, toți» a fost sloganul din 2020. «Câștigăm noi, toți» este o realitate, vizibilă în multe aspecte – de la felul în care vocea cetățenilor a schimbat, de-atâtea ori, votul majorității din Consiliul Local, la atitudinea față de patrimoniul orașului, la noua viață culturală sau la repoziționarea corectă față de dezvoltarea imobiliară. Drumul de la «cui nu-i place, să se mute» la «cui nu-i place, să se implice!»”.

„«Câștigăm noi, toți» este despre brașoveni și despre Brașov, nu despre interesele de partid. Clientela PNL-PSD a pierdut accesul preferențial la resurse, iar asta i-a făcut să lase măștile deopoarte și să arate că sunt unul și acelaș lucru. S-au aliat nu pentru a propune ceva nou pentru viitorul Brașovului, ci pentru o revenire în trecut. Vom câștiga din nou, tot împreună. Ei au resurse nemăsurate, presa de partid, instituțiile guvernamentale și setea de răzbunare. Noi vă avem pe voi, iar voi aveți ștampila de vot, singura care va conta pe 9 iunie”, a mai spus actualul primar al Brașovului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ion
10 zile în urmă

sunt getaneanul numbe one11

Back to top button