Politic

Cine e coordonatorul de campanie PNL pentru alegerile din muncipiul Brașov / Ce a zis George Scripcaru despre alianța cu PSD

Cine e coordonatorul de campanie PNL pentru alegerile din muncipiul Brașov.

La șednța Biroului Politic Local Municipal al PNL Brașov, viceprimarul Sebastian Rusu a fost ales coordonatorul de campanie al liberalilor pentru alegerile din 9 iunie din orașul nostru.

Cine e coordonatorul de campanie PNL pentru alegerile din muncipiul Brașov. În acest sens, Sebastian Rusu a declarat: „E o responsabilitate pe care o accept cu seriozitate. Conștient de provocările ce ne așteaptă, sunt încrezător în echipa noastră și în calitatea candidaților noștri”.

La ședință a fost prezent și George Scripcaru, candidatul de primar al coaliției PSD-PNL, care a relatat: „Alianța cu PSD Brasov are un singur scop: să alungăm USR din Primărie și să scoatem Brașovul din groapa în care l-a băgat Coliban”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
10 zile în urmă

Psd pnl usr udmr păcălicii României

Back to top button