Politic

Adrian Veștea, în disputa Coliban – Rusu

Adrian Veștea, în disputa Coliban – Rusu

Adrian Ioan Veștea, ministrul Dezvoltării, președinte al organizației județene PNL Brașov, a reacționat la anunțul care dezvăluie acutizarea conflictului creat între primarul municipiului Brașov, Allen Coliban (USR), și viceprimarul Sebastian Rusu (PNL). Reamintim că primarul propune Consiliului Local să-l demită din funcție pe viceprimarul Rusu (detalii aici).

Deloc surprinzător, Adrian Veștea își exprimă „întreaga susținere pentru viceprimarul Rusu Sebastian Mihai”, acuzându-l pe Allen Coliban de „abordare neprincipială”, considerând drept cauză orgoliile și ambițiile personale.

Partidul Naţional Liberal a primit mandat pentru a reprezenta echilibrat și a apăra interesele comunității brașovene, iar domnul Rusu a onorat aceste promisiuni în cei trei ani de mandat. În această luptă a orgoliilor din administrația publică a municipiului Brașov, cauzată în primul rând de abordarea neprincipială a d-lui primar Allen Coliban, eu pledez, ca întotdeauna, pentru echilibru, cumpătare și respectarea principiilor care au dus la încheierea parteneriatului din anul 2020. Fac un apel pentru renunțarea la ambiții personale și la abordări agresive. Nu trebuie să uităm nicio clipă că suntem în serviciul public, iar eforturile noastre trebuie îndreptate spre îndeplinirea angajamentelor pe care ni le-am luat în fața cetățenilor”, a scris pe Facebook președintele PNL Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Amira
8 luni în urmă

Uitați pnl ce a-ți făcut USR-lui in frunte cu Președintele eșuat cănd v-ați unit cu fsn,psd pcr? Acum noul usl 2.0?

Back to top button