Politic

Adrian Veștea a anunțat începerea construcției noului stadion de la Constanța / La Brașov, pe când?!… / Ce a spus despre Gică Hagi

Adrian Veștea, ministrul PNL al Dezvoltării, a fost prezent ieri în județul Constanța, într-o vizită de lucru. Cu această ocazie, fostul președinte al Consiliului Județean Brașov a anunțat și începerea lucrărilor la noua arenă din Constanța.

Adrian Veștea | MyTex.ro
Adrian Veștea a anunțat începerea construcției noului stadion de la Constanța / La Brașov, pe când?!... / Ce a spus despre Gică Hagi 10

El s-a întâlnit și cu Gică Hagi, antrenorul-manager al campioanei României la fotbal, Farul

„Gheorghe Hagi e un nume care ne provoacă emoții și amintiri frumoase. Cariera sa impresionantă ne-a inspirat și ne-a unit în sprijinul naționalei. A fost un adevărat campion și un model de devotament pentru România. Gică Hagi a adus atât de multe realizări țării noastre și a dat totul pe teren, pentru noi, românii. Așadar, vreau să-i mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru fotbalul românesc și pentru imaginea României în lume. A fost și va rămâne unul dintre cei mai mari sportivi ai țării noastre. Se cuvine să ne amintim și să aplaudăm cariera sa de excepție, dar să nu uităm nici contribuțiile sale ulterioare ca manager și antrenor, care au format o nouă generație de fotbaliști talentați și au adus României bucurii și performanțe remarcabile”, a declarat, printre altele, Adrian Veștea.

Și în orașul de la poalele Tâmpei, în ciuda faptului că la ora actuală nu se știe dacă FC Brașov va continua în Liga 2 – Detalii, AICI și AICI, este necesar să se construiască un stadion modern, nu numai pentru fotbal. În acest sens, se știe, Adrian Veștea i-a aruncat mănușa primarului Allen Coliban. Așteaptă, dinspre Municipalitate, proiectul unei noi arene, care să fie depus la Ministerul Dezvoltării, pentru ca apoi Compania Națională de Investiții (CNI) să-și intre în rol.

De văzut dacă se va și realiza ceva…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Adrian Veștea a anunțat începerea construcției noului stadion de la Constanța / La Brașov, pe … […]

Willy
1 an în urmă

Cine e Vestea, ca parca am auzit de el? Nu a fost pres de Consiliu judetean, votat nominal de oameni pe aceasta functie dar el a preferat sa fuga la Bukales la ciolan, pardon, la fonctie? Ca poate noi ne… Citeşte mai mult »

Back to top button