Sport

FC Brașov. Legătura dintre Ioan Mărginean și dosarul pentru licența de Liga 2 respins de FRF

FC Brașov este la un pas de implozie, din cauza prostului management al grupării. De vină ar fi președinții aduși pe filierele Cluj și Buzău de către primarul Allen Coliban, alegeri total neinspirate, clubul atârnând acum de firul TAS-ului pentru supraviețuire – Detalii, AICI.

Din informațiile noastre, documentele trimise la FRF ca FC Brașov să primească licența pentru Liga 2 au fost întocmite de o persoană, atenție (!), adusă în perioada în care Ioan Mărginean (foto) a fost președinte (sezonul 2021-2022).

La data limită, 30 aprilie, FC Brașov nu avea nici o datorie, conform actelor, însă atât Comisia de licențiere a FRF, cât și cea de Apel au considerat că documentele ar fi fost prost întocmite.

Astfel, cei de la FC Brașov au apelat, ca o ultimă soluție, la TAS, având, în continuare, speranțe că judecătorii de la Lausanne vor schimba ultima decizie a FRF. „Galben-negrii” trebuie să trimită întreaga documentație a speței la TAS în această săptămână. Verdictul urmează să fie dat până în data de 30 iulie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] că la ora actuală nu se știe dacă FC Brașov va continua în Liga 2 – Detalii, AICI și AICI, este necesar să se construiască un stadion modern, nu numai pentru fotbal. În acest sens, se […]

9 luni în urmă

[…] aceasta nu va avea câștig de cauză la TAS cu licența pentru Liga 2 – Detalii, AICI și AICI. De-asta nici nu s-ar grăbi să numească un nou președinte și nici să dea „verde” pentru […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare