mytex

Horoscop 19 februarie. Bani, investiții, afaceri, moșteniri, taxe și relații cu instituțiile financiare. Zodia pentru care financiarul este partea principală de astăzi

Horoscop 19 februarie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. Chiar dacă este inceptul săptămânii, astăzi ești decis să te ocupi mai mult de activitățile gospodărești. Este o zi foarte bună pentru a rezolva tot ce tine de spațiul locativ sau de relațiile familiale. Adevărul este că nu ai prea multe de făcut în acest segment de viață și activitate. S-ar putea să fii nevoit să ajuți un membru al familiei care are ceva probleme.

Taur

Comunicarea este punctul tău forte astăzi. Dacă ai ceva nemulțumiri este un moment propice să spui lucrurilor pe nume, mai ales în relațiile cu rudele sau prietenii apropiați. Se pare că te-ai decis să-ți schimbi atitudinea față de aceștia și bine faci. Pe de altă parte, poți primi informații interesante legate de călătorii sau forme de școlarizare.

Gemeni

Horoscop. Este nevoie să te ocupi de bani astăzi. Se anunuta vremuri bune în acest sens, așa că ai încredere că totul se va rezolva favorabil. Cadourile sau recompensele pot fi la ordinea zilei. S-ar putea că seful să te invite la o discuție ce vizează negocierea salariului. Sau se pot îmbunătăți condițiile în care îți obții banii din munca proprie.

Rac

Pentru tine este o zi minunată în care poți lămuri și rezolva anumite aspecte ce țin de parteneriate și colaborări. Este o mare diferență între ce îți dorești tu de la partenerul de viață sau de afaceri și ce îți oferă aceștia. Ceilalți sunt destul de combativi și te pot rani ușor. Spune tot ce te deranjează cu prudență și discernământ.

Leu

Horoscop. Stările tale sufletești fluctuează destul de mult astăzi. Componenta psihică este răscolită. Îți trec prin minte lucruri mai puțin plăcute, dar de care ești responsabil. Ocupă-te doar de activitățile zilnice ușoare. Se pare că modul tău de a comunica sau relaționa cu cei din jur, în ultimul timp a fost defectuos. Este o zi propice de a analiza în taină ce îți place cu adevărat.

Fecioară

Prietenii roiesc astăzi în jurul tău. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia sunt frecvente și destul de dinamice. Nu prea ai tu chef de ei, însă fii pe fază pentru că poți obține informații utile legate de un proiect la care lucrezi deja sau pe care vrei să-l inițiezi. Îndreaptă-ți atenția și eforturile către hobby-urile personale. Bucurat-te de tot ce este în jurul tău!

Balanţă

Horoscop. Cariera și imaginea ta în societate sunt subiectele principale ale zilei. Sunt aspecte pe care le-ai neglijat în ultimul timp, cum ar fi comunicarea sau pregătirea profesionala. Există posibilitatea unui mic conflict cu seful, însă cu prudență și discernământ se poate aplana. Chiar dacă gândurile îți sunt îndreptate mai mult către familie, nu neglija relațiile cu mediul social.

Scorpion

Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte astăzi pentru tine. Cu toate că stările tale de spirit sunt fluctuante, activitățile culturale te pot liniști mult. Programează-ți călătorii în străinătate, vizite la galerii de artă, vizionarea unor piese de teatru sau anumite cursuri unversitare. Oricum, spiritualitatea capătă noi valențe pentru tine ceea ce este minunat.

Horoscop. Săgetător

Horoscop. Bani, investiții, afaceri, moșteniri, taxe și relații cu instituțiile financiare, într-un cuvânt: financiarul este ocupația ta principală de astăzi. Adevărul este că ai spor în acest sens, mai ales că se întrezăresc și razele favorabile în acest sector de viață. Orientează-te doar către lucruri cinstite. În a doua parte a zilei îți vei îndrepta atenția către latura spirituală a vieții.

Capricorn

Horoscop. Este o zi bună pentru a te ocupa de parteneriate și colaborări. Poți constata că unele parteneriate nu îți mai sunt favorabile și le poți încheia fară probleme. Dar, se întrezăresc altele noi la orizont. O discuție cu partenerul de viață te poate pune pe gânduri. Poți fi tentat să reacționezi prea dur la tot ce se petrece în jurul tău. Analizează cu prudență și discernământ doleanțele partenerilor.

Vărsător

Interesantă zi pentru tine la capitolul loc de muncă. Este începutul unei etape și recomandabil este să fii foarte ferm în relațiile colegiale și în activitățile pe care le desfășori. Comunicarea nu este bine susținută, astfel că recomandabil este să fi discret. Gândește-te bine la ce vrei să faci mai departe și așteaptă momentul oportun.

Peşti

Horoscop. Accentul zilei cade pe relațiile sentimentale. Se pare că o relație de prietenie se transformă în una amoroasă. Sau cel puțin așa vrei tu. Frumos este că te decizi să abordezi altfel acest capitol al vieții. Pe de altă parte, creativitatea este la cote înalte și poți demara proiecte noi alături de oameni excepționali, importanți pentru destinul tău.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button