Locuri de muncă

BRAŞOV. Începe Târgul de Cariere!

 

Aproximativ 2.000 de oportunități de carieră sunt disponibile miercuri și joi, 14 și 15 octombrie, între orele 10.00 şi 16.00, la Târgul de Cariere de la Brașov. Cele mai multe joburi sunt în domenii precum auto&automotive, consultanță,  industria alimentară, IT&Software, servicii, producție&tehnică, recrutare, retail. Companiile participante caută consilieri tehnici, delevoperi, ingineri, arhitecți electronică, specialiști de marketing, vorbitori de limbi străine precum araba, ebraica, germana și franceza, consultanți resurse umane, operatori call center cunoscători de italiană și spaniolă, casieri, ospătari.
Există zeci de oportunități de internship și stagii de practică în cadrul mai multor organizații neguvernamentale sau în echipa unor companii. De asemenea, în cadrul Târgului de Cariere de la Brașov vor avea loc trei workshopuri la care intrarea este liberă: „The IT Game”, workshop susținut de Cerner Corporation; „Arta comunicării eficiente”, susținut de Arvato Bertelsmann; „Make your future with IBM” – recruitment and technical advice from the IBM specialists.
Detalii despre seminariile organizate în cadrul Târgului de Cariere găsiți aici.

Renault angajează personal pentru Capitală

Grupul Renault România vine la Târgul de Cariere de la Brașov pentru a recruta viitori angajați pentru București și Pitești. Câteva joburi disponibile în cadrul companiei constructoare de mașini sunt: programator junior, analist studii de imagine, arhitect electronică, manager proiect dezvoltare electronică, inginer proiectant, consilier tehnic. Reprezentanții Renault afirmă că apreciază la un candidat dorința de a se forma continuu, astfel sunt apreciate participarea la concursuri, specializările, internshipurile, cursurile de limbi străine și cele de specialitate.

Limbile străine, la mare căutare

Vorbitorii de limbi străine precum araba, ebraica, franceza, germana au de unde alege din cele câteva sute de posturi destinate lor. Astfel, compania Arvato Bertelsmann are disponibile poziții pentru Brașov, în timp ce altele presupun relocarea în Cluj-Napoca, Sibiu, Sfântu Gheorghe sau Făgăraș. Competence Call Center este de asemenea în căutare de vorbitori de germană, dar și de persoane interesate să lucreze pe poziții de reprezentanți clienți, specialist analiză de conținut și operator vânzări.

Există și companii care vor să facă angajări masive. „În prezent, CCC Brașov are peste 200 de angajați, iar până la finalul anului planificăm să ne extindem echipa cu încă 100-150 de persoane”, afirmă reprezentanții companiei Competence Call Center.

„Dat fiind specificul activității noastre – outsourcing de call center și  contact center, precum și dorința de a angaja în Brașov 200 de persoane până la finalul lui 2015 – căutăm candidați cu reale abilități de interacțiune umană, dar totodată in funcție de specificul proiectelor, cu abilități tehnice în sfera telecomunicațiilor, de vânzări, precum și cunoscători de limbi străine de circulație internațională”, a declarat Georgiana Pisica, Head of Human Resources la compania E-Value International.
O altă companie, Cerner Corporation, vrea să îmbine medicina cu IT-ul: „Domeniul medical este unul nobil ce ajută la îmbunătățirea calității vieții și ne dorim ca angajații noștri să aibă dorința de a descoperi modul în care un sistem IT influențează pozitiv actul medical într-un spital sau lanț de spitale”, spune Iulia Rusu- Country Lead în cadrul companiei.
Oportunități importante de angajare aduc și companiile E-value International, Freudenberg Nonwovens Romania, Preh,  Yoursoft Alternative.  Alți participanți la târg:  AIESEC Brașov, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brașov, Auchan, BEST Brașov, Casa Regională a Tinerilor Activi Brașov, CGS Romania, CRH, Deichmann, Dunapack Rambox Prodimpex, Electroprecizia, Grupul de Presă Transilvania Expres, Infosys, JCI Brașov, Kastamonu, KFC, Lugera, McDonald’s, Pizza Hut, QUIN, RCS & RDS, Stabilus, The Duke of Edinburgh’s International Award, Universitatea „Transilvania” Brașov.

Există și concursuri cu premii, iar candidații vor fi așteptați la Târgul de Cariere cu o cafea pentru ca în fața angajatorului să-și maximizeze șansele de a face o impresie bună. Pot beneficia de cafea toți cei care dau like paginii de Facebook Targul de Cariere.
Detalii despre companiile participante, locurile de muncă disponibile și despre concursuri găsiți aici: www.targuldecariere.ro/brasov.
„Vă așteptăm la Târgul de Cariere de la Brașov, 14-15 octombrie, la Casa Armatei. Intrarea este liberă pentru toți candidații!”, spun organizatorii.

Printre partenerii media locali se află Transilvania Expres, mytex.ro şi Tex FM.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button