Lifestyle

Zvon de divorț în showbiz

Este zvon de divorț în showbiz. Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-ar fi despărțit, după aproximativ trei ani de mariaj. Artista a confirmat că trece printr-o perioadă grea, însă nu a lămurit dacă s-a separat sau nu de Cătălin Dobrescu.

„Guys, nu sunt așa prezentă în online fiindcă nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele… Sunt bine, doar că am nevoie de o pauză. Revin curând! Cei care vă spun că sunteți prea mult trebuie lăsați să caute mai puțin în altă parte! Voi sunteți de ajuns, sunteți unici și absolut minunați!”, a transmis ea, pe rețelele de socializare.


În urmă cu trei ani, Oana Radu se căsătorea civil cu Cătălin Dobrescu. Recent, potrivit cancan.ro, cântăreața ar fi șters mai multe fotografii cu soțul ei de pe rețelele de socializare și
Un alt semn al presupusei despărțiri ar fi că soțul vedetei nu îi mai este manager. Cătălin Dobrescu se ocupa de cariera Oanei Radu.


„Nu mai ai nicio poză cu soțul tău, ai zis că treci printr-o perioadă mai grea, plus că în descrierea de la profil, la manager nu mai este trecut Cătălin. Sper să mă înșel, și dacă nu… viața merge înainte, dragă Oana! Ești sănătoasă, frumoasă și fiecare șut în fund este un pas înainte. Dumnezeu nu dă niciodată mai mult decât putem duce”, i-a scris o fană, potrivit libertatea.ro.


Oana Radu a reușit să slăbească, în urmă cu mai mult timp, datorită soțului ei, care s-a ocupat de dieta ei și de partea de sport. „Lucrurile se țin destul de proaspete între noi pentru că suntem două firi destul de piperate. Nu neapărat că ne certăm, însă ne contrazicem foarte mult. (…) Toate discuțiile noastre sunt doar de la subiectul mâncare. De ce ai mâncat? De ce n-ai făcut astăzi ca lumea antrenamentul? Câte zile vrei să mai mănânci? Câte mese interzise vrei? (…) Mănânc și pe ascuns. El mă ceartă la ce vede”, povestea Oana Radu într-o emisiune TV, potrivit Spynews.
„Dumnezeu îmi ajută că am un om așa lângă mine. Dacă ar fi fost Cătă ca mine, nu cred că mă mai vedeați… vă trebuia ceva să mă filmați din satelit. Era rău de tot”, a adăugat cântăreața, la vremea respectivă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button