Lifestyle

Un fost chitarist al formaţiei Duran Duran suferă de cancer în stadiul 4

Un fost chitarist al formaţiei Duran Duran suferă de cancer în stadiul 4
Includerea formaţiei Duran Duran în galeria Rock and Roll Hall of Fame, sâmbătă, trebuia să marcheze o reuniune cu unul dintre foştii membri ai acesteia, Andy Taylor, dar acesta a lipsit din cauză că suferă de cancer în stadiul 4, au anunţat foştii săi colegi, scrie AFP.
La ceremonia de premiere din Los Angeles, Simon Le Bon, solistul trupei britanice, care s-a bucurat de succes în anii 1980, a citit o scrisoare a lui Andy Taylor în care a explicat că a fost diagnosticat cu cancer la prostată în stadiul 4 metastatic cu patru ani în urmă.

Scrisoarea lui Andy Taylor

„Multe familii au experimentat evoluţia lentă a acestei boli şi, bineînţeles, nu sunt altfel”, a scris Andy Taylor, care a clarificat că boala „nu pune imediat viaţa în pericol”, dar că „nu există niciun tratament”.

„În ciuda eforturilor excepţionale ale echipei mele, a trebuit să fiu sincer pentru că atât fizic, cât şi psihic, mi-aş depăşi limitele” fiind prezent. Cu toate acestea, nimic din toate acestea nu ar trebui sau ar trebui să distragă atenţia de la ceea ce această trupă (cu sau fără mine) a realizat timp de 44 de ani”, a scris el.

Un fost chitarist al formaţiei Duran Duran suferă de cancer în stadiul 4. Vorbind cu jurnaliştii în culise, Simon Le Bon a descris vestea ca fiind “absolut devastatoare”. “Îl iubim mult pe Andy”, a spus solistul. “Nu o să stau acolo şi să plâng, cred că ar fi nepotrivit, dar asta simt”.

Trupa a rupt legăturile cu Andy Taylor în 2006, invocând un “decalaj de nerezolvat” între el şi inovatorii New Wave.

Nici fostul membru Warren Cuccurullo, care iniţial urma să participe, nu a ajuns la ceremonie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button