Lifestyle

Un brașovean a primit cuțitul de aur de la chef Florin Dumitrescu

Un brașovean a primit cuțitul de aur de la chef Florin Dumitrescu. Laurențiu Neamțu este concurentul care i-a impresionat pe jurații emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11. El a primit din partea lui Florin Dumitrescu un cuțit de aur, care îl duce direct în echipa lui.
Laurențiu Neamțu a ales să pregătească o rețetă de mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate și învelit în prosciutto.


„M-am uitat la televizor și îmi place foarte mult emisiunea Chefi la cuțite. Această emisiune a schimbat multe mentalități. Sper să iau două cuțite, să trec mai departe. Când am văzut că farfuriile pleacă spre chefi am început să am niște emoții inimaginabile”, a zis el, în ediția 12 a emisiunii Chefi la cuțite din sezonul 11.


„Sunt întors în România din 2019. În mare parte am lucrat în străinătate, 14 ani, ca bucătar. La 19 ani am plecat din România și am lucrat 4 ani în Cipru, la 23 de ani am lucrat în Statele Unite, 8 ani am locuit acolo și am lucrat ca bucătar. Am plecat cu o firmă din Brașov și am ajuns la un country club din Florida. Am ajuns la poziția de sous chef. Un membership era 160.000 de dolari, doar ca să intri în club”, a mărturisit concurentul, spre marea surpriză a chefilor.


„Erau numai vedete, Celine Dion, Justin Bieber a fost acolo la nunți, la nunta lui Michael Jordan. Multe celebrități se plimbă pe acolo, milionari. Am lucrat și în restaurant cu stele Michelin, am făcut stagii la 2 și la 3 stele Michelin. Am învățat foarte multe. În Anglia am lucrat la Joel Robuchon. Era o bucătărie minuțioasă, cea mai minuțioasă pe care am făcut-o. Câștigam bine, undeva la 17 lire în 2019, pe lună făceam cam 1800-1900 de lire. Am plecat ca să vin în România, soția mea era însărcinată și a născut aici. Voiam să stau și acasă lângă părinții mei”, a mai povestit concurentul, potrivit a1.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button